Türkiye son¥ericsson'u harcadı

Sponsorlu Bağlantılar

TÜRKİYE SE'Yİ HARCADI

• Kullanılan toplam oy
    49
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Türkiye son¥ericsson'u harcadı
diyenler !:bilmm

--------------- Ekleme ---------------

hemde nasıl harcandı.kımse almadıgından adamlar artık telefon göndermi¥or.
degil mi?

SzolnoK

Üye
kesinlikle artık telefonları türkiyede yok

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
ragbet görse nasıl telefonlar gönderırdi war ya.yurtdışında sonyericsson un manyak modellerı war.polonya da bile türkiyede olmayan modellerı war hemde ucuz.
w200i 46 tl ye aldım.kutusuyla beraber.

jeff hardy

Üye
Sony ericcson'a büyük haksızlık yapılıyor kaliteli modeller çok düşük fiyatlara satılıyor ama alan yok millet tutturmuş bir samsung berbat marka sony gibi olmasıda imkansız zaten.....

Uruloki

Uruloki

Üye
abi bir kere sony kendine iyi bir disbiritöe bulucak sonra rwklwm yapacak ya bakıyorum samsung dandik dandik modellerin reklemını yapıyor nokia da öyle iyice cıvığnı kaçırdı bu iş gerçekten mükemmel telleri sonynin ama türkiyede yok ben sıkıldım artık ya ne biçim ceosu var türkiye sonyericssonunun ya adam hiç mi birşey yapmıyor arakdaş fıstık gibi modeller var ama reklam yok bişi yok canıma tak etti 2 yıldır k810i kullanıyorum bakalım mayısta değiştirmeyi düşünüyorum fakat
satio istiyorum ama oda türkiyeye gelcek mi gelmicek mi belli değil ne kullancam ben samsung mu herşeyden var tel ama tutamla koyulmuş sanki nokia sonra müzik berbat kamera berbat iphone diceksiniz biliyorum ama sırf ekran içinde bir telefon alanmaz ki ulna YETER YETER SEnin kalitesini bilin oh be rahatladım

mkryvz

mkryvz

Üye
Eski bir SonyEricsson'cu olarak şunu diyebilirim; Türkiye SE'yi değil SE Türkiye pazarını umursamıyor. Yıllarca pekçok SE modeli kullandım, oldukçada memnun kaldım. Ancak son birkaç yıldır SE; Türkiye pazarına ne doğru dürüst ürün nede teknik servis sağlayıcılığı yapmıyor. En son sahip olduğum SE telefonumda yaşadığım sıkıntılar nedeniyle 6 sefer teknik servise göndermek zorunda kaldım. Normalde 3 veya 4 sefer aynı arızadan servise giden telefon değiştirilir. Benim 6. da zorla değiştirildi. Üstelik aynı model olmadığı için üst bir model verdiler. Verdiler ama eski telefonumun yanına bile yaklaşamayan bir model. Dahası şarj cihazı, kulaklık ve hafıza kartımıda istedikleri için göndermiştim. Ama yeni gelen telefonla ne hafıza kartı, ne şarj cihazı nede kulaklık gelmedi. Telefon açıp sorduğumda ise değişimden gelen telefonlarla beraber ne aksesuar nede diğer apartlar gönderilmiyor dediler. Şikayetimi değerlendirmeye alacaklarını söylemele yetindiler. Bu durum canımı sıktığı için gelen telefonu satıp yerine başka bir marka telefon aldım.
SE'den bir şikayetim yok. Ama sanırım SE'nin Türkiye'den şikayeti var. Daha akılcı bir ithalatcı ve teknik servis bulununcaya kadar SE kullanmama kararı aldım. Her nekadar şuan SE kullanmasamda aklım hala SE'nin Türkiye'ye getirilmeyen modellerinde.

Uruloki

Uruloki

Üye
Eski bir SonyEricsson'cu olarak şunu diyebilirim; Türkiye SE'yi değil SE Türkiye pazarını umursamıyor. Yıllarca pekçok SE modeli kullandım, oldukçada memnun kaldım. Ancak son birkaç yıldır SE; Türkiye pazarına ne doğru dürüst ürün nede teknik servis sağlayıcılığı yapmıyor. En son sahip olduğum SE telefonumda yaşadığım sıkıntılar nedeniyle 6 sefer teknik servise göndermek zorunda kaldım. Normalde 3 veya 4 sefer aynı arızadan servise giden telefon değiştirilir. Benim 6. da zorla değiştirildi. Üstelik aynı model olmadığı için üst bir model verdiler. Verdiler ama eski telefonumun yanına bile yaklaşamayan bir model. Dahası şarj cihazı, kulaklık ve hafıza kartımıda istedikleri için göndermiştim. Ama yeni gelen telefonla ne hafıza kartı, ne şarj cihazı nede kulaklık gelmedi. Telefon açıp sorduğumda ise değişimden gelen telefonlarla beraber ne aksesuar nede diğer apartlar gönderilmiyor dediler. Şikayetimi değerlendirmeye alacaklarını söylemele yetindiler. Bu durum canımı sıktığı için gelen telefonu satıp yerine başka bir marka telefon aldım.
SE'den bir şikayetim yok. Ama sanırım SE'nin Türkiye'den şikayeti var. Daha akılcı bir ithalatcı ve teknik servis bulununcaya kadar SE kullanmama kararı aldım. Her nekadar şuan SE kullanmasamda aklım hala SE'nin Türkiye'ye getirilmeyen modellerinde.

çok doğru demişsin daha iyibir sağlayıcı lazım se ye yoksa bu iş yaş ben ise mayıs da tel almayı düşünüyorum ama istedğim bir tal piyasada yok maalesef

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
çok doğru diyorsunuz.bizim insanımız ne zaman nokıa,samsungh kullanmayı bıraktı.o zaman belki,belki yani.oda belli deil.göndermeyebilir.koskoca antalyada 100.yıl daki bütün telefoncuları tek tek gezdim,en fazla 10 tane sonyericsson gördüm.maket dolu ama içeri girip soruorum,sonyericsson yok.
maketi nie koyuyon nan o zaman.

yaw türkcell nokia satcam die uğrasıo,wodafone sonyericsson.lg. falan uğrasıo
hemde sıfır telefonlar yaptırıo sonyericssson a.w595 vara.gecen gün beyaz-kırmızı olanını sattılar gözümün önünde.400 lira.alan adam w880i ile arasını yaptı.150 tl w880i ye verdiler.
çok güzel telefon.türkcell bile hala nokıa ile uğrasıo.hiç modernleşmio.avrupa pazarına çıkmıo.bak wodafone ye.aferin adamlara.

heralde sonyericssson da kalitesiz telefon yapsa türkiyede yok satcak.böle uyduruk uyduruk telefonlar falan.

Uruloki

Uruloki

Üye
abi bizimkileri anlamıyom nokinın neyini beğniyon şimdi fotoğraftan anlayanlara söyliyim benim K810i'im 750-850 kb boyutlarında foto çekiyo 3.2 mp amma övdükleri N97 750-850 kb nerde bunun kalan 1.8 lik farkı ne biçim kamera öyle benim ablamda C902 var oda 1mb altına düşmüyo oda 5mp yuh diyorum yani bide N serisi çok yavaş daha anlatcaklarım var bekleyin samsung içinde gelcek

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
arkadaşlar benim profil sayfamda resimler ve albümlere girin. bulduğum resimleri atıorum.gerek nokia,gerek sonyericsson.ordan gerçek kaliteyi görebilirsiniz.hatta aynı kareyı 2 telefonlada çektim.hangisi daha güzel siz karar verin.:oke::naughty:

illegend66

illegend66

Üye
Sony ericsson bu gidişle batacak gibi geliyor bana adamlar çok güzel telefonlar yapıyorlar ama malesef reklam yok birşey yok ürünlerini pazarlayamıyorlar sonyericssonun telefonlarının kamerası çok süper ne nokia yapabildi ne de samsung şimdiye kadar. Nokia aynı ürünleri değiştirip değiştirip satıyor zaten. ben de n79 var sonyericssonun 2 mp kamerası ondan daha iyi resim çekiyor. yeni ürünlerini türkiyeye getirse almayı düşünüyorum bakalım ne olacak...

mustafa

mustafa

Üye
ben en son kenan doğuluyla çekilen bir reklamını hatırlıyorum bu markanın :D sonyericssondan ericsson u çıkarsınlar o zaman daha iyi olabilir bence :D

Uruloki

Uruloki

Üye
abi ericssonu çıkarmakla alakası şimdi nokiaya saldırmaya devam abi onların müzik kalitesi ne öyle ya berbat sonuna getiriyon N97 bile şırıltıdan geçilmiyo kulaklığı takıyon bas var ama tenekeye vururyorlar sonra bu tlelfonlar niye bu kadar yavaş sonuçta biz pc kullanmıyoruz neymiş hafızası doluymuş ben dolu hafızayla hiç takılma görmedim hemde 5 oyunun aynı anda açtı yapsana sen bunu N serisinde

mustafa

mustafa

Üye
abi ericssonu çıkarmakla alakası şimdi nokiaya saldırmaya devam abi onların müzik kalitesi ne öyle ya berbat sonuna getiriyon N97 bile şırıltıdan geçilmiyo kulaklığı takıyon bas var ama tenekeye vururyorlar sonra bu tlelfonlar niye bu kadar yavaş sonuçta biz pc kullanmıyoruz neymiş hafızası doluymuş ben dolu hafızayla hiç takılma görmedim hemde 5 oyunun aynı anda açtı yapsana sen bunu N serisinde

haklısın ama sony sanki tasarımda biraz ericssonun etkisinde kaldı gibi. ne bileyim tipi güzel olsa tuşlar bozuyor tuşlar hoş olsa tipi bozuyor. özellikler hep güzel ona diyecek lafım yok. gerçekten çok kaliteli ses veriyor buna şahit oldum. artık nokia kullanmayacağım ki bunu yakınlarıma samsung aldırarak başladım. neden samsung aldırdın derseniz de sony-ericsson un hiç bir modeli yok sivasta doğru düzgün. dediğim gibi sony sadece kendi adıyla çıkarsa kendi mağazalarında satsa yeter. reklamını da bi zahmet kendileri yapsınlar. lcd tvlere falan gayet güzel reklam yapıyorlar. bu arada bu konudan sonra sony-ericssonu araştırdım da biraz modelin birinde ps3 ü kontrol edebiliyorsun. bu gerçekten çok hoş :D

illegend66

illegend66

Üye
N serisi bir garabet zaten hele ilk n serileri takoz gibi modeller, büyük yapıyorlar sağlam yapsalar bari, o da yok.

Uruloki

Uruloki

Üye
abi sen ainodan bahsdiyorsun ama oda türkiyeye gelmedi daha ben bulamadım ben satio istiyodum oda yok ne yapcam belli değil

mustafa

mustafa

Üye
arkadaşlar isteğinizi sony'e duyurmanız lazım. ilgileneceklerini düşünüyorum. ingilizcesi olan arkadaşlar ulaşsınlar bence. bilmeyenler de türkiye sayfasına yazsınlar. kendi şahsi görüşüm.

Uruloki

Uruloki

Üye
abi ben onlara kaç kere dedim bi reklam yapın disbiritör seğiştirin diye

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
N73 vardı satmıştım S.E P1İ aldım bende.Kameraları aynı(3.2 MP) ama aradaki fark DAĞLAR DAĞLAR KADAR !!!.n73 de çektiğim resimler sulu boya çalışması gibi.Ama p1İ ile çektiğim resimler N73 ü ikiye katlıyor.Sonuç olarak yıllardır bu disbiritörden ne çekiyor S.E kullanıcıları.Aslında SONY ERİCCSON da biraz haklı.Sonuçta arz-talep meselesi.Gaytırı guppak samsunglara servet ödemeye devam ederlerse bu pazardan ekmek yiyemeyeceğini anlayan S.E ne yapsın.73 milyonluk pazarı yabana atmayı yoksa S.E neden istesin.Ama bu disbiritör hangi firma ise yıllardır şikayet ediyorlar bu konuda birşeyler yapılmalı artık

EarthQuakee

Üye
:bann:

Dostum elimde K790i vardı 1 yıldan fazla kullandım kulaklıgım bozuldu ==> yeni kulaklık gcır gönderdiler...
TElefon Kameram Bozuldu ==> yapılıp gönderildi...
Telefon Açılmıyordu ( ötmüştü xD ) yenisini gönderdiler ( yeni k790i )
Bluetooth bozuldu gönderdim telefonun serisi bitti die yenisi geldi.. ( T7oo) olarak...
ki o sırada benim telefonun maddi degeri 150 tl civarıyken bana T7oo ( yaklasık 300 tl ) vermeleri gerçekten güzel.....
heee sorarsan bana k790i mi t7oo mü ? die tabiki k790i.... bi yönden kazık yedim gibi...
bana gıcır telefon vermişler vermeseler k790i ztn ölücekti...:naughty:

480 tl ye aldıgım k790i ile sony e toplamda 980 tl geçirdim :islik bilemiyorum gitmesin bence yaa ... Nokia nın servisi çok berbath..

yukarıdaki servis gönderimlerimi yaparken sınıf arkadasımla iddalaşmıştım.. o da nokia teli gönderdi .. ben yenisi gelcek bana deddim o aksini idda etti...
onunki aynen geri geldi bnaa yenisi :bye2:
iyi günler..:bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt