Eski bir SonyEricsson'cu olarak şunu diyebilirim; Türkiye SE'yi değil SE Türkiye pazarını umursamıyor. Yıllarca pekçok SE modeli kullandım, oldukçada memnun kaldım. Ancak son birkaç yıldır SE; Türkiye pazarına ne doğru dürüst ürün nede teknik servis sağlayıcılığı yapmıyor. En son sahip olduğum SE telefonumda yaşadığım sıkıntılar nedeniyle 6 sefer teknik servise göndermek zorunda kaldım. Normalde 3 veya 4 sefer aynı arızadan servise giden telefon değiştirilir. Benim 6. da zorla değiştirildi. Üstelik aynı model olmadığı için üst bir model verdiler. Verdiler ama eski telefonumun yanına bile yaklaşamayan bir model. Dahası şarj cihazı, kulaklık ve hafıza kartımıda istedikleri için göndermiştim. Ama yeni gelen telefonla ne hafıza kartı, ne şarj cihazı nede kulaklık gelmedi. Telefon açıp sorduğumda ise değişimden gelen telefonlarla beraber ne aksesuar nede diğer apartlar gönderilmiyor dediler. Şikayetimi değerlendirmeye alacaklarını söylemele yetindiler. Bu durum canımı sıktığı için gelen telefonu satıp yerine başka bir marka telefon aldım.
SE'den bir şikayetim yok. Ama sanırım SE'nin Türkiye'den şikayeti var. Daha akılcı bir ithalatcı ve teknik servis bulununcaya kadar SE kullanmama kararı aldım. Her nekadar şuan SE kullanmasamda aklım hala SE'nin Türkiye'ye getirilmeyen modellerinde.
Dostum elimde K790i vardı 1 yıldan fazla kullandım kulaklıgım bozuldu ==> yeni kulaklık gcır gönderdiler...
TElefon Kameram Bozuldu ==> yapılıp gönderildi...
Telefon Açılmıyordu ( ötmüştü xD ) yenisini gönderdiler ( yeni k790i )
Bluetooth bozuldu gönderdim telefonun serisi bitti die yenisi geldi.. ( T7oo) olarak...
ki o sırada benim telefonun maddi degeri 150 tl civarıyken bana T7oo ( yaklasık 300 tl ) vermeleri gerçekten güzel.....
heee sorarsan bana k790i mi t7oo mü ? die tabiki k790i.... bi yönden kazık yedim gibi...
bana gıcır telefon vermişler vermeseler k790i ztn ölücekti...
480 tl ye aldıgım k790i ile sony e toplamda 980 tl geçirdim

bilemiyorum gitmesin bence yaa ... Nokia nın servisi çok berbath..
yukarıdaki servis gönderimlerimi yaparken sınıf arkadasımla iddalaşmıştım.. o da nokia teli gönderdi .. ben yenisi gelcek bana deddim o aksini idda etti...
onunki aynen geri geldi bnaa yenisi

iyi günler..