5800 hard format atamıyorum acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
5800 hard format atamıyorum acil yardım
arkadasşlar hard format için sırasıyla yapmam gereken nedie lütfen cvplarmısınız

Progressivity

Progressivity

Üye
telefonu kapatıyosun önce sonra aynı anda yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu ve açma kapama tuşuna basıyosun bu biraz zor tek kişi heleki benim gibi parmakların kısaysa :D, neyse sonra telefon açılıncaya kadar basılı tutuyosun öyle eğer telefon açıldıgında saat soruyorsa ve ülke seçimi istiyorsa hard format atmayı başarmıssın demektir :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:ehe:ehe:ehe artık bu tür sorulara link ver be Mümün..

mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
telefonu kapatıyosun önce sonra aynı anda yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu ve açma kapama tuşuna basıyosun bu biraz zor tek kişi heleki benim gibi parmakların kısaysa :D, neyse sonra telefon açılıncaya kadar basılı tutuyosun öyle eğer telefon açıldıgında saat soruyorsa ve ülke seçimi istiyorsa hard format atmayı başarmıssın demektir :)
ellerim baya büyük nede olsa kaleciyim (: neyse beceremedim bikaç sitedeki izlediğim v40 lar benımkınden cok farklı bunu hard format atıp düzelecekmi denicemde o yüzden sordum

--------------- Ekleme ---------------

becerdim
mümün saol kardeş heğ sen cvplıyorsun benım sorunları allah razı olsun

mümün sana bi link vereyim oradaki videoya bi bak neden benim öğle deil bu tlf.

Progressivity

Progressivity

Üye
hepimiz cevaplamaya çalışıyoruz kardeşim inan adam seçmiyorum cevaplarken nasıl denk gelirse şimdi ayarlar-kişisel-ev ekranı - ev ekranı teması - rehber çubuğu seçersen şekildeki gibi olur kısayollarda alta iner

mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
hepimiz cevaplamaya çalışıyoruz kardeşim inan adam seçmiyorum cevaplarken nasıl denk gelirse şimdi ayarlar-kişisel-ev ekranı - ev ekranı teması - rehber çubuğu seçersen şekildeki gibi olur kısayollarda alta iner
kardeş yaptım ekle var sadece o şekilde resimler çıkmıyor

Progressivity

Progressivity

Üye
ekle deyip rehberden kayıt ekleyeceksin sonra o kayıda görüntü eklemen lazım galeriden telefonu biraz kurcalarsan bulabilirsin musa :)

mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
saolasın (: ben zaten telefonu yarın garantıye yolluyorum 3. kez buseferde olmazsa tüketici haklarına (: versıyon yükledim bu garantiyi iptal etmez dimi nokiadan güncelledik

bende koydum artık resmimi (: nasılım mümün kardeş

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Hayır garantiyi engellemez.....

Progressivity

Progressivity

Üye
saolasın (: ben zaten telefonu yarın garantıye yolluyorum 3. kez buseferde olmazsa tüketici haklarına (: versıyon yükledim bu garantiyi iptal etmez dimi nokiadan güncelledik

bende koydum artık resmimi (: nasılım mümün kardeş

:oke:

okkesh888

Üye

arkadaşlar benim sorunum cok büyük sanırım,5800 ım var v40 yazılımı yükledim ve hard format atmaya calıştım sırasıyla dediginiz gibi yeşil tus kırmızı tus foto ve acma tusuna basılı tuttum. tel sadece titredi ve acılmadı.. normal sekilde acmaya calısıyorum acılmıo,sarja takıyorum sarjolmuyo,şimdi söyleyin bana ben ne yapayım,hafıza kartını cıkarıp da denedim yine olmadı,kac dakika sürüyoki telefonun ışıgının yanması,acaba sarjım bitmiş olabilir mi,yalvarırım yardım edin...

nadir abi benim sorunum cok büyük sanırım,5800 ım var ve senin actıgın konudan v40 yazılımı yükledim ve dedigin gibi hard format atmaya calıştım sırasıyla dediginiz gibi yeşil tus kırmızı tus foto ve acma tusuna basılı tuttum. tel sadece titredi ve acılmadı.. normal sekilde acmaya calısıyorum acılmıo,sarja takıyorum sarjolmuyo,şimdi söyleyin bana ben ne yapayım,hafıza kartını cıkarıp da denedim yine olmadı,kac dakika sürüyoki telefonun ışıgının yanması,acaba sarjım bitmiş olabilir mi,yalvarırım yardım edin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt