Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 v40 ilgili acil
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mm_mm
Üye
Konu Sahibi
5800 v40 ilgili acil
arkadaşlar ben 5800 v40 yükledim ama tekrar v30 yükleme imkanım varmı bilgisi olan çoook acil lütfen telefon kendi duvar kağıtları vs herşeyde silinmiş bunları geri nasıl yüklerim
Nadir
Emekli Yönetici
geri yükleyemezsin..kendi duvar kağıdı değişir zaten..
staLky
Üye
musa kardes memnunmusun sürümden? bende güncellemeyi düsünüyorumda telefon kasar diye vazgeçiyorum telefonunla bı mesaj yaz atsana birine yazarken kasma oluyomu yada menülerde gezerken?
Nadir
v40 yüklemeden önceki xm kırmızı çizgili duvar kağıdı var halen onun birkaç öeşidi vardı onları bulamıyorum resımler arasında bunları gerı yukleme ımkanım yokum
musa kardes memnunmusun sürümden? bende güncellemeyi düsünüyorumda telefon kasar diye vazgeçiyorum telefonunla bı mesaj yaz atsana birine yazarken kasma oluyomu yada menülerde gezerken?
kardeş güzel beyendım ama otekine alışmıstım v30 olanına şimdi bi acayıp geldı içimde v30 kaldı ama kasma diye bişiy yok dahada hızlı inanki cğr geldıgınde cvpla sustur vardı ya o bayabı değişik tavsiye ederim
Nadir
Emekli Yönetici
hayır Musa güncellemede onlar gider..tema yüklersin ancak..
Nadir kardeş ovi harita değişmiş. ovi mazadan başka harita yüklüyem derken bunun yaması galıba yukledım baya değişti. ben en baştan v40 yüklesem bi problem yaşarmıyım tlf.
tşk. ederım cvpların için
staLky
Üye
bu versiyonda gelen yenılıkler ney pekı kardes? onları soylermısın mühüm bi yenilik varmı yanı?
gözle görülür bi yenilik göremedim ben hızlandı ama bide çğr geldıgınde ekrandakini fark ettım başkada değişiklik göremedim işin yoksa macera arıyorsn yükle
staLky
Üye
gerek yok bosver daha kötü falan olrda ugrasmayak sımdı
anlıyorsan bu işlerden yükle ben anlamıyorum becerdim ama (:
--------------- Ekleme ---------------
msj yazma gerçekten hızlandı
Progressivity
Üye
v40 ile gelen yeni özellikleri verildi forumda kesinlikle yükleyin v40 ı, telefonun eski resimlerinide google a 5800 original wallpapers şeklinde yazıp aratırsan bulması pek zor olmasa gerek
erkan esmer
Üye
arkadaşlar internetten vido izleyebilen var mı ? yardım edin izleyemiyorum