y arkdşlar ben phoenixi yukleyemıyorum rapid eror verıyor sızdede oylemı başka yükleyebılcemız bı lınk vamı
kardeş banada aynısını yapıyordu onu her 2 dakıdaka bır dene olmassa gece yükle.ben gece yükleyebildim.
evt dostum sonunda yukledım ve flaş atmaya başladım yalnız bır sorun var sayfanın başında N97 RM-505 20.0.019 v4 EMEA ben bunu yukledım ama Phoenix te altta tel sürümü olarak RM/505 V20.0.27 yazıyor yanlışmı yukluyorum
--------------- Ekleme ---------------
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.
hata kodu bu ne yapıcam pc ye bağlı telefon
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.
Flaş: Telefon bunun çünkü varolan daha eski SW flaş izin vermez bildirdi.
tolga kardeş RM/505 V20.0.27 varmı tr ye çevirebılmemız ıcın
kardeşim allah razi olsun gerçekten büyüksün n95 8gb ingilizce olmuştu birçok yerde denedim olmadı senin sayende oldu çok teşekkür ederim çok sağol
Kralsın... 1 haftadır uğraşıyordum. R&D sertifika hatası alıyordum Ovi Suite'de. Problem çözülmüştür... Teşekkürler...
kardeş n97 icin gerekli flaşı indirdim ama telime yollayamıyorum anlatırsan minnettar kalıcam
kardeşim allah razı olsun senin sayende 5 dakikada sorunsuz bir şekilde yüklendi,günlerdir uğraşıyordum sürekli usb kablo bağlantı hatası veriyordu nsu. tekrar teşekkürler.
arkadaslar n97 nın 21.0.0..045 versiyonu cıkmıs yukledım ama telefonumda turkce yok ne yapmam gerekiyor yardım edın
Dostlar sevgiyle merhaba N86 için türkçe dil paketi ve nasıl yükleyeceğimi tarif edeceğini sanıyorum ki bir çok kardeşimiz ilgilenecektir teşekkür ve Allahın selamı üzerinize olsun.
Arkadaslar n95 8 gb gecenlerde turkce yapmıstım sımdı ıcındekı harıtalar calısmıyor acılıyor hemen kendılıgınden kapanıyor nokıa dan ovı den yuklemeye calıstım guncelleme yapmaya calıstım bır turlu olmuyor bana yardımcı olursanız sevınırım