Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ooooo Ata , taskman falan güzel hareketler bunlar :ehe:ehe bayaa iyisin bee :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Onun yapılacağında bişey yok yükle jbaktaskmanı biraz kurcala vazgeçilmezidir n73 ün ayrıca xplore yide yükle cepten yetişemiyorum heryere cevap vermiyorum sanma

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
ooooo Ata , taskman falan güzel hareketler bunlar :ehe:ehe bayaa iyisin bee :D
:ehe Taskmanı daha önceden biliyordum da formatta silinmişti, daha sonra da sertifika olayından dolayı yükleyememiştim...
:sarıl: :D
Onun yapılacağında bişey yok yükle jbaktaskmanı biraz kurcala vazgeçilmezidir n73 ün ayrıca xplore yide yükle cepten yetişemiyorum heryere cevap vermiyorum sanma
Biliyorum taskmanı da foruma onun sağlam bir açıklamasını koymak lazım :hmmm

Sorun değil abi bana pcden dahi yetişmek zordur zaten :)
xplore nedir?..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Ata var mı video oynatıcın .. divx - smart movie ! avi izlersin bu sayede .. kurmadıysan son sürümleri gönderelim

--------------- Ekleme ---------------

x-plore de dosya yöneticisi .. sistemdeki dosyaları görmeni , içinde taşı kopyala sil vs. yapmanı sağlayan pro. olmazsa olmazdır.. sana sorunsuz çalışanları son sürümleri bulalım da gönderelim , çünkü onlar genelde demo olur :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Smart divix filan bosver core player herşeyi yapar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ata var mı video oynatıcın .. divx - smart movie ! avi izlersin bu sayede .. kurmadıysan son sürümleri gönderelim

--------------- Ekleme ---------------

x-plore de dosya yöneticisi .. sistemdeki dosyaları görmeni , içinde taşı kopyala sil vs. yapmanı sağlayan pro. olmazsa olmazdır.. sana sorunsuz çalışanları son sürümleri bulalım da gönderelim , çünkü onlar genelde demo olur :D
Video ve müzik oynatıcılar ne işe yarar bir türlü anlayamadım daha... Zaten telefonda yok mu bunlar :hmmm

x-plore yok açıkçası ama sistemdeki bir dosyayı silmeyi ya da değiştirmeyi neden isteyebilirim ki :hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu arada Mehmet Abi, senin lifeblog konuna hafif bir el attım, beğenirsen böyle kalsın. Jtaskman ı konuya ekledim başını da sadece, minik bir düzene soktum...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Video ve müzik oynatıcılar ne işe yarar bir türlü anlayamadım daha... Zaten telefonda yok mu bunlar :hmmm

x-plore yok açıkçası ama sistemdeki bir dosyayı silmeyi ya da değiştirmeyi neden isteyebilirim ki :hmmm

evet var fakat , uzantıları kısıtlı videoları gösterir genelde 3gp dir uzantılar .. ama bu programlarla bir dvd deki gibi avi uzantılı filmleri bile açabilirsin , tercihine kalmış yani ;)

zamanla telefonu kurcaladıkça ister istemez sisteme müdahale edeceksin .. mesela çok beğendiğin bir uygulama oldu , fakat bazı erişimler yapman gerekecek .. bunu da x-plore hallediyor ;)

Mehmet yaaa ne coreplayeri bu kadar saçma bu kadar kullanışsız bir pro ömrümde görmedim , ama millet yıkılıyor o saçma şeye :allalla:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Selam arkadaşlar..oo Mehmet traş yemişin benim gibi..:ehe Atacığım hoş geldin..
Güven canım sende hoş geldin..bulmuşsunuz bir öğrenci..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:d::d: Aleyküm Selam , hoş buldum Nadirim :op:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hoş bulduk Güven..nasılsınız?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ço şükür iyiyim Nadir , hava günlük güneşlik , kapı pencere açık .. Dostlar da burda , bundan iyisi can sağlığı :)

Sen nasılsın , nasıl gidiyor Nadirim

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
zamanla telefonu kurcaladıkça ister istemez sisteme müdahale edeceksin .. mesela çok beğendiğin bir uygulama oldu , fakat bazı erişimler yapman gerekecek .. bunu da x-plore hallediyor
Hiç film izlemediğimden telefonda ihtiyacım olmamış sanırım :D

Bu arada ben telefonu aldıktan 4 sene hac/klemiş adamım sistem dosyaları beni aşar ya :D Şimdi yanlış bir şeyi sileriz falan, sakata gelmeyelim :)
Atacığım hoş geldin..
Güven canım sende hoş geldin..bulmuşsunuz bir öğrenci..
Hoşbulduk Nadir Hocam...
Mehmet'i sömüyorum hocam :eller: Başladım konularının başından, teeek tek :ehe

Bu arada orgasmlar, girls gone wild'lar sexy pokerler falan, maşallah Mehmet :nazar: :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hiç film izlemediğimden telefonda ihtiyacım olmamış sanırım :D

Bu arada ben telefonu aldıktan 4 sene hac/klemiş adamım sistem dosyaları beni aşar ya :D Şimdi yanlış bir şeyi sileriz falan, sakata gelmeyelim :)
Hoşbulduk Nadir Hocam...
Mehmet'i sömüyorum hocam :eller: Başladım konularının başından, teeek tek :ehe

Bu arada orgasmlar, girls gone wild'lar sexy pokerler falan, maşallah Mehmet :nazar: :ehe

her kesime hitap ediyoruz:naughty::naughty:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla iyilik Güvenim nolsun işte uğraşıyoruz..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
uyuyonuzmu:islik

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
yok yaw ben buralardayım Mehmet ,oyun gönderiyordum siteye , 18dk gecikmişim :d: başka eleman paylaşmış

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bende:naughty:

Üst Alt