n95 8gb batarya sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

capucino_63

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb batarya sorunu
arkadaşlar lütfen bana yardım edin 2 haftadır kafayı yedim ben önce n95 telefon aldım ve bataryası 1 gün bile yetmiyordu telefon arızalı diyerek n95 8gb aldım ve bunun şarjıda hiçbirşey yapmadıgım halde 1 gün gidiyor lütfen bana yardımcı olun bu telefonda mı arızalı telefonu yeni aldım yardımlarınızı bekliyorum.

asgz

asgz

Üye
Ben telefonun bataryasını uzun ömürlü kullanmak amacıyla kendimce şöyle bir yöntem geliştirdim, acil bir durum yoksa mutlaka telefonu kapalı şarj ediyorum ve pil bitmeden şarj etmiyorum. Bu sayede 2 sene önce aldığım n95 8 gb ımın pili daha yeni yeni 1 günlük kullanımda bitmeye başladı, önceleri 3-4 gün giderdi.
Pil yeni ise bu şekilde davranmanı tavsiye ederim zaman içerisinde açılacak ve maksimum performansına ulaşacaktır. Yok ben sabredemem diyorsan 1 pil daha alıp 2 sini karşılaştır zira sorun pilden de kaynaklanabilir.
Öte yandan n95 8 gb ların pillerinin kısa süreli olması zaten genel bir problem

yagizbogac

yagizbogac

Üye
dostum bütün n95 lerde öyle ben akşam mutlaka şarj ediyorum dayanmıyor

capucino_63

Üye
    Konu Sahibi
ya şimdi müzik falan dinlesem tamam da hiç bir şey yapmadan böle olması beni huzursuz ediyor ayrıca bu güç tasarrufu simgesi telefonun ekranından hiç gitmiyor normal olan bir müddet sonra gitmesi degil mi benim telefonumdan hiç gitmiyor

cakalcan

Üye
ayarlar / telefon / şebeke / şebeke modunda gsm degilse gsm yap telefonu kapat aç şarjın uzun süre gidecektir.Ama 3g moduna geçmek istersen gsm yerine umts yada çift moda alman gerekir.güzel ülkemizde çift modu desteklemedigi için telefon bataryayı çok çabuk bitiriyor aynı şeyler benim başımada gelmişti bende yedek pille dolaşıyordum ama daha sonra ögrendigimde yaptım ve bataryamın en az 2 yada 3 gün gittigini gördüm vede günde 3 yada 4 defa oyunlar oynarım telefondan buna ragmen bataryamın bitme gibi bir dertle karşılaşmadım artık yedek bataryada dolaştırmıyorum bu ararda telefonum n95 8 gb

• Beğen
Tepkiler: selami5151

kaskirim

Üye
ayarlar / telefon / şebeke / şebeke modunda gsm degilse gsm yap telefonu kapat aç şarjın uzun süre gidecektir.Ama 3g moduna geçmek istersen gsm yerine umts yada çift moda alman gerekir.güzel ülkemizde çift modu desteklemedigi için telefon bataryayı çok çabuk bitiriyor aynı şeyler benim başımada gelmişti bende yedek pille dolaşıyordum ama daha sonra ögrendigimde yaptım ve bataryamın en az 2 yada 3 gün gittigini gördüm vede günde 3 yada 4 defa oyunlar oynarım telefondan buna ragmen bataryamın bitme gibi bir dertle karşılaşmadım artık yedek bataryada dolaştırmıyorum bu ararda telefonum n95 8 gb

deneyecegim tşkler

izzettin01

Üye
KARDEŞİM BEN BU OLAYI SAMSUNG TELEFONLARINDA DUYMUŞTUM SENİNKİNE ÇOK BENZER OLDUĞU İÇİN ANLATİM
TELEFON ÇOK UZUN SÜREDİR ÇALIŞIYOR OLMASINDAN DOLAYI
TELEFON YAVAŞLIYOR
SARJI BİTİYOR
.... BİR ÇOK SEBEP OLABİLİR
SEN TELEFONUN BATARYASINI FELAN SÖKÜP 1 GÜN O HALDE BEKLET
TELEFONU KULLANMADIĞIN BİR VAKİT YAP
GECELERİ ÇOĞUNLUKLA KULLNAN AZ OLUR O ZAMAN SÖKÜP BEKLET
BELKİ DÜZELİR
YARDINCI OLMUŞŞAM NE MUTLU BANA
AMA BAŞKA SORUN YAŞARSAN BANA ÖZEL MESAJ AT BAKMAYA ÇALIŞIRIM
BİZDE N95 TE VAR N95 8GB DE
N95 ŞİN ÇOĞU SORUNUNU BİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM :p

capucino_63

Üye
    Konu Sahibi
ben senin o şebeke yi gsm yap dedigini yaptım telefonun şarjı halen aynı 1 gün gidiyor üstelik bir şey yapmadıgım halde müzik oyun falan hiç bakmıyorum onlara

--------------- Ekleme ---------------

ben formatlama bölümünde yazılanları yaptım ama telefon formatlanmadı galiba ve ayrıca bir kaç program soft format sonrasında silinmedi ayrıca bu programlar format öncesinde de sonrasında da açılmıyor messenger e buddy v.b programlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt