5800 Avatar Teması

Sponsorlu Bağlantılar

madalimert

madalimert

Üye
    Konu Sahibi
5800 Avatar Teması
En beğenilen filmlerden biri olan Avatar'ın temasıdır.Güle güle kullanın.

Dosya İçerisinde 1277 kb lık f-ull versiyonu birde 502 kb lık default versiyon bulunmakta.
Ayrıca operatör logusunu geri getirmek isteyenler için mbm dosyaları ve bu işlemin nasıl yapılacağını yazan bir txt dosyası mevcut.

Not:Burda emek vardır.Lütfen beğendiyseniz teşekkür butonuna basın.

Link:

Alternatif Link:

• Beğen
Tepkiler: legendaw, kartal158, boxer_2828 ve 79 diğerleri

smpyncn

Üye
arkadaşım bilgisayara yukledim telefona attım telefonda açılamıyor desteklenmeyen dosya biçimi diyor ne yapmalıyım :hmmm

madalimert

madalimert

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bilgisayara yukledim telefona attım telefonda açılamıyor desteklenmeyen dosya biçimi diyor ne yapmalıyım :hmmm

zip halinde atmicaksin bilgisayarinda dosyayi ac icindeki sis uzantili dosyayi telefonuna atip kurcaksin.yapamazsan söyle.

lucianoengin

lucianoengin

Üye
emeğine sağlık

Progressivity

Progressivity

Üye
orjinal ikonla kullanabilirsem çok güzel tema aslında

AKINYILDIZ

Üye
Dostum ben şu operatör logosunu denedim ama sistem dosyalarına giremiyorum

chass

chass

Üye
emeğine sağlık dostum

chass

chass

Üye
ben dosya içindeki iki sis dosyasını da kurdum. galiba ikisi de aynı tema. şuan kullanıyorum sorunsuz. emeğine sağlık kardeşim

madalimert

madalimert

Üye
    Konu Sahibi

nazmican53

Üye
birşey sormak istiyorum. Temayı değiştirdiğimiz zaman gelmiyormu operatör logosu. Ben tema değiştirince bile operatör logosu gelmez diye yüklemeye çekiniyorum açıkcası.

Birde ben 5800'ı yeni aldım. Ama bilinçsizce oyun ve tema yüklüyorum. Bu telefonun garantisini etkilermi? veya telefona zarar verirmi? bilgi verebilirseniz sevinirim.

kdr1903

kdr1903

Üye
arkadaşlar mükemmel ötesi duruyor telefonda!! iiki de bu gece girip bakmışım maxicep'e :) ikonlarda on numara.. süper paylaşım.. teşekkürler

karakartal44

karakartal44

Üye
Teşekkürler,ellerine saplık.

madalimert

madalimert

Üye
    Konu Sahibi
birşey sormak istiyorum. Temayı değiştirdiğimiz zaman gelmiyormu operatör logosu. Ben tema değiştirince bile operatör logosu gelmez diye yüklemeye çekiniyorum açıkcası.

Birde ben 5800'ı yeni aldım. Ama bilinçsizce oyun ve tema yüklüyorum. Bu telefonun garantisini etkilermi? veya telefona zarar verirmi? bilgi verebilirseniz sevinirim.

operatör logosunu telefonumda denemediğim için o konuda yardımcı olamıcam fakat diğer soruna cevap olarak şunu diyorum;ben de ilk aldığımda telefonuma bilinçsizce program ve oyun yüklüyordum bu telefona zarar vermez ama yavaşlamasına neden olur, sadece bazı 5800'a uyumlu olmayan programları atarsan yada virüslü bi uygulama atarsan telin zarar görür.Ayrıca oyunlar ve programlar Nokia ile anlaşmış şirketler tarafından yapıldığı için garantisini etkilemez.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar mükemmel ötesi duruyor telefonda!! iiki de bu gece girip bakmışım maxicep'e :) ikonlarda on numara.. süper paylaşım.. teşekkürler

ben teşekkür ederim inş. işine yaramıştır.Bu arada maxicep'e giripte kötü paylaşım bulmak mümkün değil çünkü kaliteli admin,moderatör ve üyeler var.

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler,ellerine saplık.

saol ama ''ellerine SAPLIK'' yazını görünce koptum :kop: teşekkürler yorumun için

nazmican53

Üye
Arkadaşlar bu konuda lütfen bana yardım edin.Temayı değiştirdiğimiz zaman gelmiyormu operatör logosu. Ben tema değiştirince bile operatör logosu gelmez diye yüklemeye çekiniyorum açıkcası.

Bende temayı uygulamak istiyorum. Lütfen!!!!!!

ferhaaaat

ferhaaaat

Üye
Süper olduu...

anilere

Üye
çok süper tema ellerine sağlık

Teamonly

Üye
Çok teşekkürler hemen yüklücem..

gokhanpotter

Üye
sis uzantılı dosya hangisi bana anlatırmısınız ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt