5800 firmware yükledikten sonra eski sürüme dönüş?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
5800 firmware yükledikten sonra eski sürüme dönüş?
Arkadaşlar ben 5800 ı yeni aldım fakat v40.0.05 sürümüne yükselttim telefonu peki ilk aldığım gibi eski sürüme dönebilirmiyim öyle bi şansım varmı? ilk versıyonum v30.0.010 bu konuda bilgisi olan lütfen yardım etsin :(

Progressivity

Progressivity

Üye
dönemiyorsun kardeşim maalesef v31 e bile dönemiyorsun yeni yazılımla flashlıyor çünkü Nokia Software Updater telefonu belki phoneix ile eski versiyon flash atılabilir denemek lazım

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
mumincoşkun kardeşim sağol bilgin için sen memnunmusun v40 tan ya aslında bende memnunumda ne bılıyım eskı versıyonda daha sorunsuzdu telefon öyle gıbıme gelıyo bıde şu skyfire olayı var kafama takılan herkes kuruyo ben kuramıyorum ya :( bu konuda bılgın varmı?

Progressivity

Progressivity

Üye
kardeşim v40tan memnunum ben eski versiyonu aratmıyor bence hatta kinetic scrolling oldugu için daha kullanıslı bile olmuş diyebilirim ama orjinal temasıyla kullanıldığında çok daha hızlı telefon ona dikkat etmek lazım şimdilik oyun yada uygulama yüklenemiyor v40ta daha doğrusu hackli sistem üzerine kuranlar yükleyebilir ama pek sağlıklı değil sorunlarla karşılaştım ben o yüzden hardformat attım v40 hacksiz sistemimle şuan HelloOX v40 hackinin çıkmasını bekliyorum biraz zamana ihtiyacımız var sadece

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
opda dan kayıt olup sertıfıka almak ıcın basvurdum sonrasını bılıyomusun pekı? yanı ordan ne ındırıcem ındırdığım sey ne ıse yarıyacak? falan fılan bıraz bahsedermısın rıca etsem?

Progressivity

Progressivity

Üye
şimdi şöyle kardeşim opda dan sertifika aldıktan sonra yine opda sitesinde software kısmından helloOX indirceksin direk signed lı iniyo zaten ama v40 için çıkmadı henüz HelloOX o yüzden bekleyecez çıkmasını indirincede onu telefona atıp kuruyorsun bu kadar basit hatta Symbian 9.4 bölümünde hackleme işlemi anlatılmış ayrıntılı bir şekilde oraya bakabilirsin

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
ben ordan cer ve dosyası ındırdım onunla programları signed layıp kurabılıyorum buda olur dımı? yanı hellox kurmassak böyle yapsak da olurmu yada hellox un cıkmasınımı bekleyelım dıyosun hellox anladığım kadarıyla otomatık sertıfıkalıyor değilmi yada onun gibi bişi?

Progressivity

Progressivity

Üye
HelloOX genel sertifika veriyor haa sen ben onla sistemimi hacklemem tek tek signledleyip kurarım diyorsan ne ala ama bazı programlar signed olsa bile çalışmıyor ben sistemi hacklemekte fayda var die düşünüyorum

sefabayrakk

Üye
Krdeşim 5800 ın v40 yazılımının Linkini atrmsn zhmet olmassa. :evet:

fbforever

fbforever

Üye
NSU ile oto güncelleyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt