Emo nedir?Emoların özellikleri?emolar hakkında bilgi..

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Istersen söyle yani :ehe Sana kreşten ayarlayalım bi tane kız :ehe :ehe

aLone

aLone

Üye
dalga geçme olum :D

izmirde emo kız buunca direk sarkcam:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Denizde kum Izmir de kız :ehe

aLone

aLone

Üye
ondan ben boş geziyorum:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Olum bendeki akıl sende olacak varya :ehe Bizim burdakiker gibi küfür de etmiyorlardır :D

aLone

aLone

Üye
olum dedim ya ben izmire 2 saat uzaklıkta bi yerde oturuyorum diye işte ondan burda pek yok izmirede devamlı gdip gelimiyorum ki:d

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hiç farketmez :D seninkine ne oldu yaa :hmmm

aLone

aLone

Üye
yalan oldu:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Emo dan nereye geldik görüyor musun :ehe Senle iyi karı kız muhabbeti yapılıyor :ehe Sadece lafta kalıyor ya neyse :ehe

aLone

aLone

Üye
yani olum izmirliyim benle ne muhabet edilir başka.gel bi gün izmirde yaştayım seni

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ya vardı bi arkadaşım Emo olma adayıydı tuttuk 2 tane çaktık kendine geldi :D Bir Emodan birde Krodan Tiskiniyorum arkadaş :D Emo dövmek kolay da Kro dövmek zahmetli oluyor :D Sivri burun ayakkabı kaval kemiğini çok acıtıyor.

MonRêve

MonRêve

Üye
    Konu Sahibi
Ya vardı bi arkadaşım Emo olma adayıydı tuttuk 2 tane çaktık kendine geldi :D Bir Emodan birde Krodan Tiskiniyorum arkadaş :D Emo dövmek kolay da Kro dövmek zahmetli oluyor :D Sivri burun ayakkabı kaval kemiğini çok acıtıyor.
Aynen aynen kro dövmek zahmetli iş emoya vur 2tane zırlasın ama kıro sen onu dövmekten bıkıyosun o dayak yemekten bıkmıyo :D:D:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
8ur4k yok muydu o ışte :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yok ya ben beğenmiyorum yazık bunlara onlar gibi olmaktan koruma saçımı siyah yapamıyorum

burak9400

burak9400

Üye
aşırı derece uyuz oluyorum bu tiplere tecavüz edesim geliyor hepsine :D ayıptır söylemesi

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Söyledin zaten söyleyeceğini ...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Mükemmel yorum ya bittim:d::d:

--------------- Ekleme ---------------

aşırı derece uyuz oluyorum bu tiplere tecavüz edesim geliyor hepsine :D
ayıptır söylemesi
Burak Burak sapıtma!Alenen söylenecek söz mü bu kardeşim.

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Emo lar bildiğim kadarıyla yabancıların cadılar bayramında giyindikleri şeyler felan onlar özenerek işte bu hale gelmişler :D

AKATLI

AKATLI

Üye
bu emoların kafasını gözünü kırmak lazım :d:

Üst Alt