turkcell msn inmiyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
prince14

prince14

Üye
    Konu Sahibi
turkcell msn inmiyo
oncelikle selam herkeze arkadaslar
telefonumun markası N73 Music Editon
benim sorunum turkcell in msn si ile alakalı msn yazım 7777 yolluyorum msj geliyo evet diye cevaplıyorum indirme linki de geliyo ama bu sefer 314kb lık msn yi indiriyo tam son a geliyo dıııd hata buna nasıl cozum bulabilirim ve bide .jar ve .jad dosyalarıda yuklenmiyo eskiden hepsi olmasada bazıları ama genede bazıları yükleniyodu artık hic biri yüklenmiyo eger telefonuma indiremiyceksem bana int üzerinden turkcell in msn sinin link ini verebilirmisiniz bende indirip telefonuma kuruyum veya kurmaya calısıyım

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Hata verirken ne gibi hata veriyor.

resdemx

Üye
bende az önce abone oldum ama uygulamayı verilen linkten indiremiyorum.siteye girdiğimde bi link çıkıyo uygulamayı yüklemek için devam edin gibisinden tıklıyorum bi sonraki adımda satın al diyo ne alakaysa onada tıkladığımda hattınız özel ücretli servislere kapalıdır uyarısı alıyorum ama enteresan olan yönü şu benm hattım ücretli servislere kapalı değil kontrol ettim yani...üye olduk uygulamayı indiremiyoruz yaa sinir bişe..tel model :3120c

prince14

prince14

Üye
    Konu Sahibi
tam olarak iniyo hersey bitiyo zınk bi hata yüklenemiyo diye ama 351 kb lıkmı ne dosya tamamen doluo en sona gelince 2 sn ye duruyo sonra yüklenemiyo hatası veriyo

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
tam olarak iniyo hersey bitiyo zınk bi hata yüklenemiyo diye ama 351 kb lıkmı ne dosya tamamen doluo en sona gelince 2 sn ye duruyo sonra yüklenemiyo hatası veriyo

Tel hafızasına yükle o zaman yüklenir hafıza kartına yüklenmese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt