nokia n-gage qd yazılım sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yagizbogac

yagizbogac

Üye
    Konu Sahibi
nokia n-gage qd yazılım sorunu
slm arkadaşlar bende n gage qd vardı bir arkadaşa vermiştim telefonu getirdi bana geri ve telefon açılmaz olmuş :hmmm nokia yazısında kalıyor ne yapmış artık bilmiyorum hard format atmayı denedim ama olmadı tekrar nokia yazısında kaldı açılışdaki :ah sorunun yazılımsal olduğuna inanıyorum ama format bile atamıyorum ve telefon açılmıyor bu sorunu nasıl halledebilirim:bilmm senlik birşey yok telefoncuya götür onlar yapar diyorsanız öyle yapacam ama iğdırda okuduğum için burada düzgün telefoncuda yok o yüzden yardım istedim sizden.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. :)

rapman

rapman

Üye
hard formatı atamadın.bir daha dene.hatırladığım kadarıyla yıldız + 3 + arama tuşu + açma kapama tuşuna aynı anda basınca ( ki bunu yapmak biraz zor oluyor ),Nokia yazısı gelmeden direkt formating yazısı geliyordu ve bir yüklenme çubuğu doluyordu :oke: ( haa bu arada format atarken bataryanın en az yarısının dolu olması gerekmektedir )

yagizbogac

yagizbogac

Üye
    Konu Sahibi
hard formatı atamadın.bir daha dene.hatırladığım kadarıyla yıldız + 3 + arama tuşu + açma kapama tuşuna aynı anda basınca ( ki bunu yapmak biraz zor oluyor ),Nokia yazısı gelmeden direkt formating yazısı geliyordu ve bir yüklenme çubuğu doluyordu :oke: ( haa bu arada format atarken bataryanın en az yarısının dolu olması gerekmektedir )

yok dostum biliyorum zor oluyor ama atılmıyor nokia yazısı geliyor format atarken sonra nokia yazısı çizgi çizgi oluyor siliniyor geri geliyor falan yarım saat bekledim gene kendine gelemedi sabaha kadar dursun dedim sabah kalkıncada şarjı bitmiş kapanmış sanırım :S ama teşekkür ederim cevabın için :)

rapman

rapman

Üye
rica ederim.bana da öyle oluyordu Nokia yazısı geliyordu çizgi çizgi olup siliniyordu ve telefonum kapanıyordu.hard formatla düzelmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt