5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
olmaz birşey..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben 5800 kullanıyorum az önce usb bağlantı kablosu aldım yalnız orjinal değil bu telefona zarar verir mi ve bi sorun olursa garanti kapsamından çıkarır mı
hayır bir zarar vermez ve garantiden de çıkarmaz..

bulutbey8342

Üye
slm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.5800 telefonun yazılımını kablosuz bağlantıyla güncelledim v.40.0.008 yükledim.telefona çağrı geldiği zaman belli bi süre açmazsam telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor.

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
hard format at

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.5800 telefonun yazılımını kablosuz bağlantıyla güncelledim v.40.0.008 yükledim.telefona çağrı geldiği zaman belli bi süre açmazsam telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor.
telefonu adamakıllı usb ile güncelle sonra hard format at sorunsuz kullan..

bulutbey8342

Üye
genpa serviste yeni versiyon yok.nokia ps suitte güncelleme yapamadım hata veriyor devamlı.mecburen kablosuz bağlantıyla güncelledim.teşekkür ederim birde hart formatı nasıl atabilirim.

dmxyasin

dmxyasin

Üye
Güzel paylaşım teşekkürler ...:oke::oke::oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
genpa serviste yeni versiyon yok.nokia ps suitte güncelleme yapamadım hata veriyor devamlı.mecburen kablosuz bağlantıyla güncelledim.teşekkür ederim birde hart formatı nasıl atabilirim.
hard formatı telefon kapalıyken ortadaki yeşil ve kırmızı ile yandaki kamera tuşuna aynı anda basıyorsun sonra açma-kapama tuşuna basıyorsun telefon açılınca sana ülke saat gibi ayarlar sorarsa format atılmıştır..

vj_sinan

vj_sinan

Üye
nadir abi tüketici mahkemesine baş vursak tanııdık bi abi dedi aylar sonra çözülüyomuş işin falan dedi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
doğrudur 1-2 ay sürer canım biliyorsun bürokrasi yavaş..

vj_sinan

vj_sinan

Üye
doğrudur 1-2 ay sürer canım biliyorsun bürokrasi yavaş..

bende böyle bişi oldugunu duyunca verdim garantiye bakalım ne cıkıcak uyuz oluyom ya AYIP AYIP NOKİA sana yakışmayan hareketler bunlar Burdan Nokia AŞ yetkililerine sesleniyorum eğer yediğiniz paranın helal olduğunu düşünüyorsan BİR daha düşün ! ! ! 1

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaa takmayın kullanın kullanabildiğiniz kadar ben takmıyorum bakın hiçte kafam ağrımıyor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neyse sen gerekeni yapmışsın bakalım ne olacak?:hmmm

bulutbey8342

Üye
teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

mertcan585800

mertcan585800

Üye
küçük bi soru sorabilirmiyim bu navi kodu ney red kırmızı blue mavi tmm da navı ne

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
navi 5800 ın navigasyon edition serisi var onun kodu.bu seride nokia maps ile navigasyon bedava oluyor..

smpyncn

Üye
arkadaşlar telefonu bilgisayara bağladığım anda telefonun teması gidiyor ve bağlantıyı kestiğimde yerine gelmiyor bunun sebebi ne olabilir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonu usb ile bağlarken depolama ile değilde pc suite modunda bağlan canım..depolama modunda pc hafıza kartını kullandığı için diğer dosyalrı kullandırmıyor..