Dünya Tarihinde Bir İlk ! Aranan şarkıyı ağızlan yapıp kaydedip bulma yöntemi !

Sponsorlu Bağlantılar

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Dünya Tarihinde Bir İlk ! Aranan şarkıyı ağızlan yapıp kaydedip bulma yöntemi !
Evet arkadaşlar.Dünya tarihinde bir ilk ! Herkes arayıp bulamadığı şarkıyı buraya dıt dıt zırt zırt diye yazmasında ağzıyla kaydetsin upload etsin.bizde dinleyelim ve şarkının orjinalini bulalım.

Artık bulamadığınız şarkı olmayacak ! Bulamadığınız şarkıları ağzınızla söyleyip kaydedip buraya upload edin ve bulalım. :)

Yöntem benim tarafımdan bulunmuştur.Lütfen bu harika icat için teşekkür et butonuna basınız :bigstar:

( Upload etmek için i kullanabilirsiniz :oke: )

• Beğen
Tepkiler: serkanoloji, mustim1993, justises ve 23 diğerleri

ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
indirip denemek lazım, işe yarıyorsa yaşadık
teşekkürler

Aziz™

Üye
sana zahmet bunu bulsana ağızdan yapmadım.direk şarkının orjinali ama kısa olanı.tam mp3 ünü bulursan sevinirim.şimdiden sağol

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
sana zahmet bunu bulsana ağızdan yapmadım.direk şarkının orjinali ama kısa olanı.tam mp3 ünü bulursan sevinirim.şimdiden sağol

kardeş indirdim dinledim ama bu şarkıyı ilk defa duydum.kusura bakma yardımcı olamayacağım ama melodi güzel yani :-)

JRValantin3

JRValantin3

Üye

bu şarkıyı bulabilirmisin kardeşim

haltie

haltie

Üye
ilginç sağol kardeşim

DJCHATLAK

Üye

ßu SArkının adını bilen var mı acaba ?

djlkr

djlkr

Üye
Bi Şarkıyıda Bul Kurban Kesecem:kop:

traguelwowe

traguelwowe

Üye
kardeş taxi 4 filminin müziği bende var ama 1000 lerce parça olduğu için bulamadım

--------------- Ekleme ---------------

kardeş taxi4 filminin müziği bende var ama 1000lerce parça olduğu için bulamadım

Aziz™

Üye
kardeş taxi 4 filminin müziği bende var ama 1000 lerce parça olduğu için bulamadım

--------------- Ekleme ---------------

kardeş taxi4 filminin müziği bende var ama 1000lerce parça olduğu için bulamadım

bütün taxi filmi serisi yani 1 2 3 4 ününde bütün film müziklerini indirip dinledim ama bu müzik yoktu eğer bunu bulacak varsa çok sevinecem herkese teşekkür ederim

elmasarabi

Üye
helal be adam herkesi iyi makaraya almış..

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
kim makaraya almış ?

kabadayıııı

Üye
benimde aradığım sağlam bi parça var bulabilirmisiniz

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
benim aradığım şarkıyı yapan dj kantık isimli birisi.fakat şarkının ismini hala bulamadım :hmmm
youtube a dj kantık yazınca kırmızılı bir slayt çıkıyor.ordaki şarkı.fakat ismi yazmıyor,2010 yazıyor.

zezu_5

zezu_5

Üye
bunu bul bari :D

avea extra genç reklam müziğinin 'ü varsa onu istiyorum

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
eminhakan

eminhakan

Üye