bak çok nadide bi espri bu heryerde:kop2: yapma halit ne anlamsız bir cümle bu :ehe
-YARINIYOK- Üye halitkirli' Alıntı: bak çok nadide bi espri bu heryerde yapma Genişletmek için tıkla ... halit ne anlamsız bir cümle bu
halitkirli' Alıntı: bak çok nadide bi espri bu heryerde yapma Genişletmek için tıkla ... halit ne anlamsız bir cümle bu
Samsunspor Emekli Yönetici Helalin var Ata , tam Gönüldaş oldun Uydur Nadide uydur , ayak uydur bize hadi bum bum bum get get get
Helalin var Ata , tam Gönüldaş oldun Uydur Nadide uydur , ayak uydur bize hadi bum bum bum get get get
haltie Üye -YARINIYOK-' Alıntı: nickimi tawshan mı yapsam ne Genişletmek için tıkla ... hayırrrrrrrrrrr dawshan
Samsunspor Emekli Yönetici Nadir3391' Alıntı: bu ne Ata? Genişletmek için tıkla ... T(Y)apıyorum Nadide nin nicki yapacak galiba
Nadir3391' Alıntı: bu ne Ata? Genişletmek için tıkla ... T(Y)apıyorum Nadide nin nicki yapacak galiba
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Samsunspor' Alıntı: T(Y)apıyorum Nadide nin nicki yapacak galiba Genişletmek için tıkla ... yıkıldım yaa..abooo Nadideee..
Samsunspor' Alıntı: T(Y)apıyorum Nadide nin nicki yapacak galiba Genişletmek için tıkla ... yıkıldım yaa..abooo Nadideee..
haltie Üye o mesajlar başka konudan buraya devredildi orası sohbete dönmesin diye ata tarafından kafanız karışmasın dayılar.
o mesajlar başka konudan buraya devredildi orası sohbete dönmesin diye ata tarafından kafanız karışmasın dayılar.
Samsunspor Emekli Yönetici Nadir3391' Alıntı: yıkıldım yaa..abooo Nadideee.. Genişletmek için tıkla ... Wuhhuuuuuuuuuuuu
-YARINIYOK- Üye Nadir3391' Alıntı: yıkıldım yaa..abooo Nadideee.. Genişletmek için tıkla ... yıkılma dayı ya evet abow bana bide yaparmış şimdi
Nadir3391' Alıntı: yıkıldım yaa..abooo Nadideee.. Genişletmek için tıkla ... yıkılma dayı ya evet abow bana bide yaparmış şimdi