Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ölmüş peri göreniniz varmı ? (buyrun) şaşırtıcı
Sponsorlu Bağlantılar
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Yarasa ile kelebek birbirini sevmişler. Bu da çocukları. Allah mesut etsin
O yüzden geceleri hazım zorluğu yaşıyor o kadarda dedim eğer ne bulursan yersen motoru dağıtırsın ama dinlemiyoki Bide onunki orjinal yedek parçası yok piyasada
Ata beni öldürücek
admiral23
Üye
kim cektiyse yada yaptıysa, ya el sanatından iyi anlıyor yada photoshop'unu iyi konuşturmuş
O yüzden geceleri hazım zorluğu yaşıyor o kadarda dedim eğer ne bulursan yersen motoru dağıtırsın ama dinlemiyoki Bide onunki orjinal yedek parçası yok piyasada
Sen benim gece ne yaşadığımı nereden biliyorsun bu bir...
Gizli gizli eve girip tuvalette mi saklanıyorsun bu iki...
Ben hazım zorluğu yaşamıyorum, yanlış evin tuvaletinde saklanmışsın bu da üç...
aLLsTaaR
Üye
Konu Sahibi
perinin yada peri sandığımızın neden olduğu sorunlara bak yaf
Bkz. Cin olmadan adam çarpmak Sen benim gece ne yaşadığımı nereden biliyorsun bu bir...
Gizli gizli eve girip tuvalette mi saklanıyorsun bu iki...
Ben hazım zorluğu yaşamıyorum, yanlış evin tuvaletinde saklanmışsın bu da üç...
Buna peri çarpması deniliyor. Olay gerçekleştikten sonra hayatta kalan olmadığı için halk arasında pek bilinmiyor
Senin alt kattaki komşunun evinde bir gece katıya kaldım. Tesadüf tamda senin yattığın odanın altında uyuyormuşum. Bir gürültüyle kalktım. Meğer gece çıkarttığın gazın sesiymiş Ondan beridir motoru fena dağıttığını biliyorum. Mazallah o şidetteki bir patlama her baba yiğitten çıkmaz Yanlışlıkla yanına sigara içen birisi gelse ev tutuşur mazallah. Ama Ata önlemini almış evinin kapısında şu asılıydı.
uçtum iyice artık
sirdas_28
Üye
güzel bir el sanatı sanatçının başarılarının devamını diliyorum ))))))))))))))))))))))
aLLsTaaR
Üye
Konu Sahibi
nasıl bir el sanatı anlamadım ?
loveprenses
Üye
Bu neki ya ne ye benzii bu..kanatları ağaç yaprakları gibi ilginç fotomontaj heralded