program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba engin abi bana x2 football oyununu ve pes 2010 bulurmusun şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Yalnız bşi daha rica etcem rapid olmasa sevinirim
buldum ama rapid :( neden rahatsız oluyorsunki rapid de
pes 09

buda x2 çabuk indir ölmeden

guray_fb

Üye
rapid den indiremiormda ondan yinede tşk ler :)

cvz10

Üye
Engin bey benanad iphone guitarist programi lazim sana zahmet ama no rapit olsun ordan indiremiyorum cünkü tesekür ederim

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Engin bey benanad iphone guitarist programi lazim sana zahmet ama no rapit olsun ordan indiremiyorum cünkü tesekür ederim
buyrun guitarist

cvz10

Üye
Cok tesekür ederim engin bey

Engin bey yeni bir uygulama var iphone puff! Bulabilirmisiniz rapid olmasin mümkünse ordan indiremiyorum

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cok tesekür ederim engin bey

Engin bey yeni bir uygulama var iphone puff! Bulabilirmisiniz rapid olmasin mümkünse ordan indiremiyorum
sen istersinde olmazmı hemde premimum :):)

cvz10

Üye
cok tesekkür ederimm:oke:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayırlı olsun bolbol uflersin artık :D:D fazla ufleme tansiyonun duşer

asweryum

Üye
App Store da Surviving High School diye bi oyun buldum lite ini oynadim. Oyun guzel ama orjinali parali.
Kardes bu oyunun download ini bulabilirmisin???

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
App Store da Surviving High School diye bi oyun buldum lite ini oynadim. Oyun guzel ama orjinali parali.
Kardes bu oyunun download ini bulabilirmisin???
okkk burdan inidir high school hayırlı olsun

asweryum

Üye
Aga ellerine sağlık hemen indiriyorum
Çok sagol

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne demek yaa hizmette sınır yoktur :D:D

aulu

Üye
Engin bey selamlar!
Az önce bu konuyu rastgele buldum ve bütün sayfaları tek tek inceledim,ve hergün bakmaya devam edicem. Ellerinize sağlık. Benim öyle belirgin bir isteğim yok ama zaten sizin burada vermiş olduklarınız sadece o isteyen arkadaşlar için değil tüm İPhone kullanıcıları için bir hazinedir. Bu konuyu açtığınız ve her arkadaşla tek tek ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Engin bey selamlar!
Az önce bu konuyu rastgele buldum ve bütün sayfaları tek tek inceledim,ve hergün bakmaya devam edicem. Ellerinize sağlık. Benim öyle belirgin bir isteğim yok ama zaten sizin burada vermiş olduklarınız sadece o isteyen arkadaşlar için değil tüm İPhone kullanıcıları için bir hazinedir. Bu konuyu açtığınız ve her arkadaşla tek tek ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık...

Bu güzel sözler için tsk gurur verici sitede ozelikle iphone bolunde bilgilerimi uyelerle karsiliksiz paylaşıyorum sayenizde gururluyum

aulu

Üye
Engin kardeşim biliyorum programları ismi ile istiyorsun ama bir radyo programı arıyorum. App store daki program 3Gs 3.1.2 için henüz imzalanmamış. Şöyle kaliteli radyoları biraraya toplamış İPhone Radyo gibi bir program varmıdır acaba???

by_tata

Üye
ellerine sağlık üstad

cvz10

Üye
engin bey desert eagle 3d tam sürüm bulabilirmisin rapid olmasin size zahmet

mertinbo

Üye
ben iVideo Camera programını istiyorum , fakat app.storede 0.99 dolar aileden kredi kartı kullanan yok nereden temin edebilirim -.-

by coco

Üye
iyi aksamlar arkadaslar bn iphone yi yeni aldım ı tunes programı için şifre almm gerekioyormus nerden alıcam bana bi yardımcı olursanız çok sevinirm

cvz10

Üye
kardes birde iphone femjoy versiyon bulabilirmisin no rapid olmasin sana zahmet

Üst Alt