Türkcell İnternet Paketi Alıcam.

Sponsorlu Bağlantılar

mkerm

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell İnternet Paketi Alıcam.
İnternet paketi alıcam satanlar pm yada konuya cevap vererek bilgilendirsinler beni...

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Nesini öğrenmek istiyorsunuz?
Satın almak için ille birisiyle konuşmanıza gerek yok.
adresini incelerseniz bunun için cep telefonunun fiziksel olarak elinizde olması dışında bir insanla muhattab olmanızı gerektiren hiçbir şey yok.

ysr86

ysr86

Üye
Nesini öğrenmek istiyorsunuz?
Satın almak için ille birisiyle konuşmanıza gerek yok.
adresini incelerseniz bunun için cep telefonunun fiziksel olarak elinizde olması dışında bir insanla muhattab olmanızı gerektiren hiçbir şey yok.
Satan kişi kaç MB ı kaça satıyor onun bilgisini istiyor ;)

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Allah aşkına bunun için "satan biri" bulunur mu? Hem satan biri yok! Perakendeciler satmıyor bunu. Mesaj yolluyorsunuz, o kadar.
Direk Turkcell'in ilgili bağlantısına link verdim. Hemen ortada kocaman Ücretlendirme yazıyor.
3. kişilerden alın tabi paketleri. Biri en sonunda sağlam bir kazık atarda görürsünüz hanyayı konyayı.

Te allaam...

ulusoy1

ulusoy1

Üye
bunu yapmanıza gerek yok 5610a sekiz haneli bir şifre gönderin şifreniz tutasıya kadar ondan sonra tuttumu internet senın mesaj ucretsiz dir duyrulur

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
bunu yapmanıza gerek yok 5610a sekiz haneli bir şifre gönderin şifreniz tutasıya kadar ondan sonra tuttumu internet senın mesaj ucretsiz dir duyrulur

Evet tutabilir ama başkasının hakkını çalıyorsunuz illegal bir iştir bu telefonla verilen internet paketleri bunlar tutturduğun şifre sahibi turkcelle şikayette bulunsa hakkınızda yasal işlem başlatılır.

aekayhan

aekayhan

Üye
Elimde Yeterince İnternet Paketi Var Bana Ulaşın. Bedava Alma imkanınız bile var.

[email protected]

Üst Alt