ikİ Pc yi Birbirine Nasıl Bağlarım

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ikİ Pc yi Birbirine Nasıl Bağlarım
Arkadaşlar call of duty Modern Warfare 2 isimli oyun notebook ta ama ben bu oyunu Masa üstü pc ye aktarmak istiyorum oyun 11 gb bunu Masa üstü pc ye Nasıl atabilirim flaş bellek var ama 4 gb :(

• Beğen
Tepkiler: Godfather

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Ağ ortamı varsa paylaşım üzerinden,
11GB'ı 3.70 GB'lık parçalar halinde bölün 4 seferde taşıyarak,
Dual layer 2 tane DVD alıp yazıp diğerine kopyalayarak.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ağ üzerinden daha iyi ama notebook kablosuz bağlanıyorum modem tek girişli :(

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Kablolu kablosuz farketmez. Eğer bir L.A.N. ortamı varsa ve gerekli ayarlar yapılmışsa problem çıkmaz.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eyvallah Sagol

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
İki bilgisayarı CAT5 kablo ile CROSS bağlantı yöntemiyle birbirine bağlayıp gerekli ayarları yaptığınız taktirde sonuca varabilirsiniz...

asgz

asgz

Üye
modem üzerinden bağlamana gerek yok, modemin masaüstü için kullandığın data kablosu ile bu işi görebilirsin sonuçta ethernet girişi her iki bilgisayarda var

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eyvallah Bu cros Kablo yöntemi işime Yarayabilir bilgisayarcı arkadaşıma bunu Yaptırabilirim

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici

Bu işlemi bilen biri yapmalı. Yapılması gereken bağlantı yukarıdaki şemada mevcuttur. Bilgisayarcı arkadaşına bağlantı kablosunu yaptırıp bilgisayardaki bağlantı ayarlarınıda yaptın mı çözüme varabilirsin.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim Benim için büyük bir sorundu bu Harici disk alıcaktım bu şekilde daha ucuza halledebilirim

Godfather

Godfather

Üye
Modem ile şöle ethernet girişi olan değişik modemlerle :)

Bluetooth ile :)

--------------- Ekleme ---------------

Bizde bilğilendik abi iyiki açmışın bu konuyu :ehe

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Bence 2 bilgisayara da TeamWiewer adlı programı yükle böylece veri transferi yapabilirsin

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence 2 bilgisayara da TeamWiewer adlı programı yükle böylece veri transferi yapabilirsin

msn üzerinden dosya paylaş olayı ilede transfer yapılabilir bir çok seçenek var ama ben laptopla oyun indirip masa üstüne atmayı düşünüyorum bazı oyunlar Çok büyük mesala call of duty warfare 2 11 gb uzun sürüyor ve tam verim alamıyorum bu yüzden kablo baglantısı ile daha hızlı bir bağlantı daha iyi olur diye düşündüm cros kablo bağlantısı işimi görür

Modem ile şöle ethernet girişi olan değişik modemlerle :)

Bluetooth ile :)

Bizde bilğilendik abi iyiki açmışın bu konuyu :ehe

eyvallah Hasanım Tabiki öğrenmek gibisi yok illaki bir gün lazım olur

rafi1994

rafi1994

Üye
İki bilgisayarı CAT5 kablo ile CROSS bağlantı yöntemiyle birbirine bağlayıp gerekli ayarları yaptığınız taktirde sonuca varabilirsiniz...

Evet böle yapın hemen hızlı bir şeklde atarsınız

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dediğiniz gibi cros Kablo yaptırdım bilgisayarcı arkadaşa iki pc nin enternet girişine Baglayıp yerel ağ kurdum dosya Paylaşımı açıp büyük dosyaları aktarabiliyorum mesala call of duty modern warfare 2 11 gb aktardım sorunsuz

Takipçi Satın Al

Üst Alt