Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ikİ Pc yi Birbirine Nasıl Bağlarım
Sponsorlu Bağlantılar
tragedie
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
ikİ Pc yi Birbirine Nasıl Bağlarım
Arkadaşlar call of duty Modern Warfare 2 isimli oyun notebook ta ama ben bu oyunu Masa üstü pc ye aktarmak istiyorum oyun 11 gb bunu Masa üstü pc ye Nasıl atabilirim flaş bellek var ama 4 gb
Mr.Crunch
Üye
Ağ ortamı varsa paylaşım üzerinden,
11GB'ı 3.70 GB'lık parçalar halinde bölün 4 seferde taşıyarak,
Dual layer 2 tane DVD alıp yazıp diğerine kopyalayarak.
tragedie
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Ağ üzerinden daha iyi ama notebook kablosuz bağlanıyorum modem tek girişli
Mr.Crunch
Üye
Kablolu kablosuz farketmez. Eğer bir L.A.N. ortamı varsa ve gerekli ayarlar yapılmışsa problem çıkmaz.
tragedie
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
eyvallah Sagol
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
İki bilgisayarı CAT5 kablo ile CROSS bağlantı yöntemiyle birbirine bağlayıp gerekli ayarları yaptığınız taktirde sonuca varabilirsiniz...
asgz
Üye
modem üzerinden bağlamana gerek yok, modemin masaüstü için kullandığın data kablosu ile bu işi görebilirsin sonuçta ethernet girişi her iki bilgisayarda var
tragedie
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
eyvallah Bu cros Kablo yöntemi işime Yarayabilir bilgisayarcı arkadaşıma bunu Yaptırabilirim
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Bu işlemi bilen biri yapmalı. Yapılması gereken bağlantı yukarıdaki şemada mevcuttur. Bilgisayarcı arkadaşına bağlantı kablosunu yaptırıp bilgisayardaki bağlantı ayarlarınıda yaptın mı çözüme varabilirsin.
tragedie
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim Benim için büyük bir sorundu bu Harici disk alıcaktım bu şekilde daha ucuza halledebilirim
Godfather
Üye
Modem ile şöle ethernet girişi olan değişik modemlerle
Bluetooth ile
--------------- Ekleme ---------------
Bizde bilğilendik abi iyiki açmışın bu konuyu
ByAbsn
Üye
Bence 2 bilgisayara da TeamWiewer adlı programı yükle böylece veri transferi yapabilirsin
msn üzerinden dosya paylaş olayı ilede transfer yapılabilir bir çok seçenek var ama ben laptopla oyun indirip masa üstüne atmayı düşünüyorum bazı oyunlar Çok büyük mesala call of duty warfare 2 11 gb uzun sürüyor ve tam verim alamıyorum bu yüzden kablo baglantısı ile daha hızlı bir bağlantı daha iyi olur diye düşündüm cros kablo bağlantısı işimi görür
Dediğiniz gibi cros Kablo yaptırdım bilgisayarcı arkadaşa iki pc nin enternet girişine Baglayıp yerel ağ kurdum dosya Paylaşımı açıp büyük dosyaları aktarabiliyorum mesala call of duty modern warfare 2 11 gb aktardım sorunsuz