Bjk İ.B.B Maçı Ertelendi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Bjk İ.B.B Maçı Ertelendi...
Türkiye Futbol Federasyonu yoğun kar yağışı nedeniyle bugün oynanması gereken Beşiktaş - İstanbul B.B ve Kasımpaşa - Bursaspor maçlarını ileri bir tarihe erteledi. Konuyla ilgili olarak TFF'den yapılan açıklama şu şekilde: "Turkcell Süper Lig'in 18. haftasında, 23 Ocak 2010 Cumartesi günü (Bugün) oynanacak olan Kasımpaşa-Bursaspor ve Beşiktaş-Büyükşehir Belediye Spor karşılaşmaları, İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle ileri bir ertelendi. Karşılaşmaların oynanacağı tarih ve saatler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha sonra ilan edilecek."

Kaynak: sporx.com

haltie

haltie

Üye
bu bjk için çok iyi oldu:)

'Davut

'Davut

Üye
kupa'dan sonra lig'dede yenerdi belediye...:islik

haltie

haltie

Üye
Davut™;1969564' Alıntı:
kupa'dan sonra lig'dede yenerdi belediye...:islik

bu işler bizi dişler :) davut yenmekte var yenilmekte önemli olan kartal büyüklüğü ve sevgisi o değişmez hiç birzaman kardeşim:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bugünkü 2 maçta oynatılabilirdi!

Saat 13.30-15.30 2 saat statta hakem efendinin kararını bekledik, o karda, tipi de, bi taraflarımız dondu resmen, futbolcular hazır, çizgiler çizildi, top dönüyor. Yok efendim oynatamazmış.

Olan bize oldu 2 saat stada gittik bağırdık geldik.

haltie

haltie

Üye
Bugünkü 2 maçta oynatılabilirdi!

Saat 13.30-15.30 2 saat statta hakem efendinin kararını bekledik, o karda, tipi de, bi taraflarımız dondu resmen, futbolcular hazır, çizgiler çizildi, top dönüyor. Yok efendim oynatamazmış.

Olan bize oldu 2 saat stada gittik bağırdık geldik.
:ehe futbolculardan daha çok eziyet:)
Davut™;1970149' Alıntı:
Birşey demedim kartal sevgisine...:)

biliyorum kardeşim dedin demedim:naughty:yenilsekte sorunyok yani bu sevgi öyle bi sevgi değil mesela ülkemizde takımları 5 6 maç yenilince futbolcusunu döven taraftarlar var:P:

Progressivity

Progressivity

Üye
bu işler kobradaki ön dişler halit :D ertelenmesi iyi oldu ama :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt