Sistem Hack hakkinda bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yilen

Üye
    Konu Sahibi
Sistem Hack hakkinda bir soru
arkadaslar telefona sistem hack yapsam, yada sertifikasiz programi yuklemek icin baska birsey yapiliyorsa onu yapsam garanti disi kalir mi veya telefona herhangi bir zarari vs. gibi birsey olurmu ?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Hayır hiçbir zararı olmaz yararı olur garanti dışıda kalmaz..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
garantisi gitmez...

Godfather

Godfather

Üye
Banada garanti gider dediler :s

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
garantiyle hackin bir ilgisi yok Hasan..

Godfather

Godfather

Üye
Ya bir ara benim telefonu 21 yaptığım sıralar salih abinin felan bir konus vardıda orda öle yazıyordu bende Salih abiler bilirler felandiye hacklememiştim telefonu :ehe pcden sertifikalayıp yüklüyodum :ehe Yani ilk şeyde hackledimde :ehe son formatta hacksizdi :ehe Adamlara hacksiz verdik iyi mi:kop::kop::kop:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Ya bir ara benim telefonu 21 yaptığım sıralar salih abinin felan bir konus vardıda orda öle yazıyordu bende Salih abiler bilirler felandiye hacklememiştim telefonu :ehe pcden sertifikalayıp yüklüyodum :ehe Yani ilk şeyde hackledimde :ehe son formatta hacksizdi :ehe Adamlara hacksiz verdik iyi mi:kop::kop::kop:
Hasancığım hack sadece telefonunun sürücülerindeki ulaşılamayan klasörlere ulaşma yöntemidir..hiçbir zararı olmaz..bir formatla hackin eseri bile kalmaz..

Godfather

Godfather

Üye
Hasancığım hack sadece telefonunun sürücülerindeki ulaşılamayan klasörlere ulaşma yöntemidir..hiçbir zararı olmaz..bir formatla hackin eseri bile kalmaz..

Teşekkür ederim nadir abiciğim 5210 umuda hackliyeceğim :kop::kop::kop:

yilen

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkurler arkadaslar hack kelimesi kullaninca sanki zararli birseymis gibi geliyor :) yakinda hacklerim telefonumu o zaman :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt