Ankara içi elden teslim edilebilecek uygun fiyatlı nokia wlan lı telefon arıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ERKAN_006

ERKAN_006

Üye
    Konu Sahibi
Ankara içi elden teslim edilebilecek uygun fiyatlı nokia wlan lı telefon arıyorum...
ELİMDE TEMİZ İYİ DURUMDA OLAN N70 VAR ONUNLA TAKAS YAPMAK İSTİYORUM DÜŞÜNEN OLURSA YAZSIN.İÇİNDE Bİ SÜRÜ OYUN TEMA PROGRAM YÜKLÜ 500 MB HAFIZA KARTIDA İÇİNDE BATARYA İYİ DURUMDA ŞARZ ALETİ ORJİNAL DÜŞÜNEN OLURSA CEVAPLARINIZI YAZIN..(HA AYRICA ALACAK OLAN ARKADAŞA ARTI KIRMIZI Bİ KAPAK VE KULLANILMAMIS BELE TAKILAN GÜZEL Bİ KILIF HEDİYE EDECEĞİM..):d:

semih01sem

semih01sem

Üye
Bahsettiğin özellikte nokia e60 var ama onu da bulması zor. Kamera ve radyo yok. Wireless'lı ve müzik çalarlı. Ben Adana'da defalarca aradım bulamadım ve hâlâ arıyorum. Fiyatı 120tl civarıymış. E60'ı olup da satmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen bildirsinler.

ERKAN_006

ERKAN_006

Üye
    Konu Sahibi
Bahsettiğin özellikte nokia e60 var ama onu da bulması zor. Kamera ve radyo yok. Wireless'lı ve müzik çalarlı. Ben Adana'da defalarca aradım bulamadım ve hâlâ arıyorum. Fiyatı 120tl civarıymış. E60'ı olup da satmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen bildirsinler.

Arkadaşım ilgin için teşekkür ederim ama E60 olacak diye bir zorunluluk yok zaten kamerasıda olması lazım alacagım Wlanlı nokıa telın sana kolay gelsın aramaya devam :yuru
Ankara İçinde Elinde Uygun Fiyatlı nokianın temiz Wlanlı telı olanları bekliyorum takas yapacam N70 dusunen varsa yazsın.

...Orochi...

...Orochi...

Üye
düşünürsen E51 var ama ankarada değilim Takas istemiyorum alacaksan bu bölümdeki konuya bak

ERKAN_006

ERKAN_006

Üye
    Konu Sahibi
düşünürsen E51 var ama ankarada değilim Takas istemiyorum alacaksan bu bölümdeki konuya bak

İlgin İçin Teşekkürler Arkadaşım Ama Ankara İçi olması lazım ve takas yapmak istiyorum eğer ilgilenen varsa...

okapi81

Üye
nokia 5530beyaz var jelatini bile açılmamış acil para ihtiyacımdan 400e bırakıyorum..beyaz rengi ankarada yok ankaradan 0545 923 24 24 bora

ERKAN_006

ERKAN_006

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5530beyaz var jelatini bile açılmamış acil para ihtiyacımdan 400e bırakıyorum..beyaz rengi ankarada yok ankaradan 0545 923 24 24 bora

Kardeşim sıfırları 480 arası çok istiyorsun biraz daha indirim yapman lazım birde bende N70 var takas yapmak istiyorum..Onun haricinde telefonun orjinal mi nokia garantili mi öyle imitasyon bişeyse hiç bakmayalım..Eger bu sekilde düşünürsen görüşelim cvp pls.:oke:

ERKAN_006

ERKAN_006

Üye
    Konu Sahibi
güncell..

ERKAN_006

ERKAN_006

Üye
    Konu Sahibi
güncelll::

ERKAN_006

ERKAN_006

Üye
    Konu Sahibi
güncelll..

ERKAN_006

ERKAN_006

Üye
    Konu Sahibi
Güncel..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt