Sitede Dogru Bilinen Yanlışlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sitede Dogru Bilinen Yanlışlar
Slm tüm alieye uzun zamandır bu konu dikketimi çekmiştir bana göre sitede yanlış giden bir durum var site düzenlenen yarışma ve ayın üyesi seçme kısmında yapılan yanlışlık bu tamamen benim görüşümdür
1-bana göre ödullu oyunlarda nasıl belli bir rütbeyi hakedenler katılılabiliyorsa belli bir rutbede katılamaması lazımdır örnegin baş çavuş ve üstü katılabilir ama adimnler ve özel üyeler katılamaz
sebebi adminlerin ve cok tanılan kişilerin yarışmaya katılması tüm ilgiyi ona yönelmesidir millet olarak hepimizde var bu davranış
bu yuzden tüm yarışmaları hep aynı kişiler kazanmaktadır
2- ayın uyesi konusu ise bence ayın uyesi secimide öncelik yeni uyeye verilmelidir ayın uyesi secilen uye birdaha secilmemlidir en çalışkan yeni uye olmalıdır

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
2 kere ayın üyesi olan var mi aramızda :ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
her yarışmada aynı sorun bir türlü oyun olarak eğlence olarak göremiyorsunuz.
O halde durum size göre bundan ibaret, siz de kuralına göre oynayın.

Fesat düşüncelerle antipati toplayacağınıza , pozitif uyumlu ılımlı davranışlarla sempati kazanın.
Bu da benim düşüncem İyi Forumlar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yoktu yaa :ehe Çoğu kez hatta her zaman yeni üye olan aktifler ayın üyesi oluyor :) Mesela bu ay Emir kardeşimiz böyle devam ederse ayın üyesi o olacaktır :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yoktu yaa :ehe Çoğu kez hatta her zaman yeni üye olan aktifler ayın üyesi oluyor :) Mesela bu ay Emir kardeşimiz böyle devam ederse ayın üyesi o olacaktır :)
eğer hafızam beni yanıltmıyorsa olan var_DI dur bakalım cıkar varmı yokmu

Pure Life

Pure Life

Üye
Arkadaşlar yarışma ile ilgili şikayetlerinizi bana bildirin. Konu içinde birbirinizi kırıyorsunuz. Herkesin şikayetini elimden geldiği kadar dikkate alıyorum. Yeni bir yarışma için yeni kurallar konulacaktır.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Joly adlı üyemiz iki kere ayın üyesi seçilmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...