6210navigator+kutu+garanti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djoz-

djoz-

Üye
    Konu Sahibi
6210navigator+kutu+garanti
Nisan 2009da teknosadan alındı, daha 16 ay GARANTİsi var

Hediye edilen sesli navigasyon paketini henüz başlatmadım, isteyen telefonun menüsünden iki tuşa basarak başlatıp kullanabilir.

Titiz bir insanım, sürekli kılıfta kullandım, hatta ekran filmi yıpranmasın diye sürgüsünü pek açıp kapatmadım..

3,6,9 tuşlarının dış kısmındaki matlık haricinde hiç bir kusuru yoktur, garantiye girmediği için yaptırmadım, garantisi dolduğunda üç kuruşa bi tuş takımı alınabilir.. veya bu şekilde de kullanılabilir..

ALT MODEL NOKIA TELEFONLARLA TAKAS OLUR, TELEFONUNU YÜKSELTMEK İSTEYENLERE FIRSATTIR !!!

Düşündüğüm nakit fiyat 350 TL.. Takasta karşılıklı anlaşılır..

Alışveriş sadece istanbul içi ve sadece elden yapılacaktır..
lütfen PM göndermeyiniz , sitenin yeni üyelere yaptığı tuhaf bir kısıtlama yüzünden cevap gönderemiyorum..

hakki_

hakki_

Üye
fiyat biraz yüksek gibi geldi bende n 73 var 1.gb hafıza kartlı tmiz tamır görmemiş düşünürseniz takas yapalım ama fiyatta biraz daha makul yapın lütfen bnm kine n73 çe 250 istiyorum uayrsa iletişim verin

djoz-

djoz-

Üye
    Konu Sahibi
Malesef n73ü 250ye saymam mümkün degil, 200e bırakırsanız olabilir..

hakki_

hakki_

Üye
siz bnm cihazı tel bayilerin aldığı ölü fiyata alıyorsunuz ozaman sizde 280 ne bırakın alayım dimi 275 ile 300 arasında zaten diğer sitelerde garantılı zihazlar mevcut

djoz-

djoz-

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın iki telefon arasında cok fark var, daha iyi bir teklif sunamayacağım..

Ayrıca 275e garantili 6210 varsa linkini verebilir misiniz. bir arkadaşıma lazım. Benden 300e istedi vermedim..

feyyazevci

feyyazevci

Üye
6120C yi kaça sayarsın ?

djoz-

djoz-

Üye
    Konu Sahibi
6120C yi kaça sayarsın ?

üste 200 verebilirseniz olabilir. Telefonunuzun durumu nasıl? Rengi ne? Orijinal olmayan parçası veya vurugu kırığı var mı?
Bunları bilsem rakamda küçük biseyler daha yapabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt