5800 batarya sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gsad

Üye
    Konu Sahibi
5800 batarya sorunu
bataryam en fazla bir gün gidiyor arkadaşlar servise göndersem yeni batarya verseler ise yarar mi çünkü bundan önce kullandığım telefonun bataryası öldüğü zaman yenisini aldım ama o da en fazla bir gün gidiyordu yani ilk batarya gibi verim alamadım bunda da öyle olmaz mi tabi servise yollayınca yenisini vereceklerini de sanmıyorum ya neyse

Revengeful

Emekli Yönetici
telefonu ilk aldığında 16 saat sarj etmen lazım eğer yapmadıysan pil ölmüştür . Yenisini almak istersende 50 liradan başlıyor

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bu zamana kadar hiç 16 saat şarja koymadım cihazlarımı en az 20 telefon aldım :) ama hiçbirinde de şarj sorunu yaşamadım.dostum sen servise ver yenisini mecbur verecekler.

fbforever

fbforever

Üye
Forumu biraz araştırırsan soruna cevap bulacağından eminim...

Nokia 5800 Batarya Sorunu diye 50 tane konu açılmış... !!!

gsad

Üye
    Konu Sahibi
telefonu ilk aldığında 16 saat sarj etmen lazım eğer yapmadıysan pil ölmüştür . Yenisini almak istersende 50 liradan başlıyor

arkadaşım dediğini yaptım hem de birden fazla kez ama durum bu ben en iyisi servise getireyim belki ilgilenirler

dadasaktas

dadasaktas

Üye
benimde 1 gün gidiyor batarya aldığımda 16 saat şarjda yaptım fakat bu benim için sorun değil sorun bende çok bızıklıyorum akşama kadar birde tel yeni ilerleyen günlerde performası artar diye düşünüyorum

gsad

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman aldın telefonu

dadasaktas

dadasaktas

Üye
2 hafta oldu

esrft

Üye
bütün 5800 larda var bu batarya sorunu en fazla bi gün . ama yapılcak tek şey korea malı pil bulabilmek onlar 4 5 gün gidiyo en cok kullanan adama bile kardeş

nightwolf_s

Üye
valla kardeşler batarya falan demeyin 5800 tlf 3. kez servise gitti hala gelmedi bende pil ve cihazda ısınma vardı şarj süresi 1 güne düşte sinir oldum pil orjinalmi dediler kutudan çıkan pili inat olsun diye dışındaki kağıtgibi kısım varya onu söktüm ne çıktı bilin.! koskoca samsung yazısı çıktı artık bundan sonra yok pil çakma
yok illa nokia pil olucak demesinler kendimden sökmesem derdim bi olay vardır diye ama sıfır tlfnum pili kağıdı sökünce samsung çıktı bide bana servis ahkam kesti bende aynen dedım orjinal mi diye direttiniz alın size resmi deyip mail attım artık daha hiç pil adını anmıyorlar..

tlgcn38

tlgcn38

Üye
ya hergün msjlaşan durmadan tlfn kurcalayan bir adama 1gün şarj normal değilmi arkadaşlar ? banada 1gün gidiyor hatta bazen gitmiyor bile. telefon sıfır 16saat şarj falan etmedim ilk gün. pil de çin malı.ama kutudan çıktı.

kartal158

kartal158

Üye
bnce batarya ölmüş 16 saat şarj etmediğin için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt