iphone 3g telefon bataryası takmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

danger2

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3g telefon bataryası takmak
sizden bi konuda yardım almak istiyorum konu şu iphone 3g ye cep telefonu bataryası taksam olurmu bi sorun çıkarır mı iphone 3g bataryasında 4 tane çıkış var cep telefonların da ise 3 tane çıkış var bi sorun teşkil edermi ayrıca takmak istesem + ve - bağlantılarını nasıl yapıcam

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sizden bi konuda yardım almak istiyorum konu şu iphone 3g ye cep telefonu bataryası taksam olurmu bi sorun çıkarır mı iphone 3g bataryasında 4 tane çıkış var cep telefonların da ise 3 tane çıkış var bi sorun teşkil edermi ayrıca takmak istesem + ve - bağlantılarını nasıl yapıcam
olmaz kardeşim uymaz..gittigidiyorda takma aparatlarıyla birlikte satılıyor..

danger2

Üye
    Konu Sahibi
peki teşekkürler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
kolay bir işlem değil bu teknık seervisten yapmalısın

danger2

Üye
    Konu Sahibi
haklısın ama iphone 2g de bi adam takmıştı acaba bataryası 3 çıkışlı olduğu içinmi

orhaan48

orhaan48

Üye

işte klasik bir iphone mağduru hani çok böbürlenerek anlatılan cihaz ve son sahne

serhat00

serhat00

Üye
:)) nadir cevabi manyak verdin :d:d

zed313

zed313

Üye
Nadir hemşo aynen iphonen yoksa sus bakmakla yetinde die biliriz:naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt