Resmi açıklama geldi,Joao Galatasaray'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Resmi açıklama geldi,Joao Galatasaray'da!
Joao Galatasaray'da
Galatarasay Kulübü, İngiltere Premier League takımlarından Manchester City takımı oyuncusu, Brezilyalı Joao Alves De Assis Silva ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
İngiltere Premier League takımlarından Manchester City takımı oyuncusu, Brezilyalı Joao Alves De Assis Silva ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varılmıştır.
Joao Alves De Assis Silva'ya hoşgeldin diyor, Sarı Kırmızı forma altında üstün başarılar diliyoruz.
Joao Alves De Assis Silva Hakkında:
Asıl adı Joao Alves De Assis Silva olan Jo, 20 Mart 1987'de Sao Paulo'da doğdu. Futbol yaşantısına Corinthians'ta başlayan Joao Alves, 2003 yılında A Takıma yükseldi. Brezilyalı yıldız, Corinthians'ta 2003-2005 yılları arasında forma giydiği 54 maçta 23 gol kaydederek dikkatleri üzerine çekti. Jo, 2005'te Rus ekibi CSKA Moskova'ya transfer oldu.
Brezilyalı golcünün yıldızı 3 sezonluk CSKA Moskova macerasında parladı. Moskova ekibinde 53 karşılaşmada 30 gol atan Joao Alves, 2008 yılının yaz döneminde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'ye transfer oldu. City formasıyla 9 karşılaşmada 1 gol kaydeden Brezilyalı golcü oyuncu, Everton'a kiralandı. Joao Alves, 2008-2009 sezonun ikinci yarısında oynadığı 12 maçta 5 gol kaydetti. Everton'ın Avrupa Ligi maçlarında forma giyen Jo, Galatasaray'ın Avrupa Kupası maçlarında oynayamayacak.
10 kez Brezilyalı Milli Takım forması giyen Joao Alves'in, 3 golü bulunuyor. Brezilyalı golcü, uzun boyu ve atletik yapısının yanısıra hızı, tekniği ve son vuruşlardaki becerisiyle ön plana çıkıyor. Joao Alves, özellikle sol ayağıyla çektiği etkili ve isabetli şutlarıyla tanınıyor. 1.89 boyundaki yıldız oyuncu, forvet mevkiinde görev yapıyor.

Hürriyet

Consul9

Consul9

Üye
inş. doğrudur

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Sitede henüz haber yok....

Kiralanması bilemiyorum iyi mi olur...Bir şekilde alsalardı keşke gerçekten kaliteli topçu ve daha çok genç....

gökhanates

gökhanates

Üye
Adamlara bak çatır çatır transfer yapıyorlar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hadi hayırlısı

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Hayırlı olsun:)

arslansem

arslansem

Üye
Kesinleşmiş bi haber yok.Fakat bu futbolcunun ismi son 2 gündür çoğu spor sitelerinde ve ajanslarında geçiyor.İsmi kuvvetlenen oyuncuda bir iki gün içinde resmi açıklama ile veriliyor zaten :) Ama Ricardo Costa örneğini unutmayalım :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nerde takımında dikiş tutturamayan , istenmeyen oyuncu varsa , alıp geliyorlar yahu ...
Cska dan sonra Jo dikiş tutturamadı bir türlü ..!
Şurada başarılı oldu desinler bize .!
Transfer edilecekse , Babel i alsınlar alabiliyorlarsa ..
Transfer buna derim .. Sırf oyuncu almak için , transfer yapılmamalı diye düşünüyorum ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;1958443' Alıntı:
Nerde takımında dikiş tutturamayan , istenmeyen oyuncu varsa , alıp geliyorlar yahu ...
Cska dan sonra Jo dikiş tutturamadı bir türlü ..! Şurada başarılı oldu desinler bize .!
Transfer edilecekse , Babel i alsınlar alabiliyorlarsa .. Transfer buna derim .. Sırf oyuncu almak için , transfer yapılmamalı diye düşünüyorum ..
:ehe:ehe yorumlarına bayılıyorum Ali..

gökhanates

gökhanates

Üye
DiaBLoS™;1958443' Alıntı:
Cska dan sonra Jo dikiş tutturamadı bir türlü ..!
Şurada başarılı oldu desinler bize .!
Transfer edilecekse , Babel i alsınlar alabiliyorlarsa ..
Transfer buna derim .. Sırf oyuncu almak için , transfer yapılmamalı diye düşünüyorum ..
:oke:

arslansem

arslansem

Üye
Gören diyecek bütün dünya starları Fenerbahçenin dibinde :dry: İyi ki bi tarihi geçmiş Roberto Carlosu aldınız be Ali :dry:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ortega , R.carlos , Anelka , Van Hoijdonk ben bunlara transfer diyorum Semihcim . Bizim transfer anlayışımız böyle . Ne yaparsın .!. :ehe:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:d::d::d::d: neyse Ali üzme arkadaşları..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Maşallah konu hemen gs-fb rekabetine dönmüş:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
rekabet değil be Mehmet iki takılıyoruz,eğleniyoruz şurda gırgır işte..

'Davut

'Davut

Üye
Jo 'nun adını 2007 senesinde cska deplanmanın'da topu farklı şekilde avuta attığı zaman duymuştum...:ehe

Gelirse iyi olur ama öyle iyi bir futbolcu değil ...Gökhan ünal daha iyi..:)

arslansem

arslansem

Üye
Ortega , R.carlos , Anelka , Van Hoijdonk ben bunlara transfer diyorum Semihcim . Bizim transfer anlayışımız böyle . Ne yaparsın .!. :ehe:ehe

Baros a o kadar laf yapmıştın.Tamamen bitik forvet!Hatırlıyor musun Ali?Adam Lyon ve Lpool formalarını giydi ve sonra Galatasaray a geldi...
Keita Lyondan geldi...Kewell Lpool dan geldi...
Senin sayabildiğin kadar ben de sayabilirim Ali.Üstelik senin gibi çok eskilere gitmeden :)
Mevzu o değil.Bi futbolcu önce oynayacağı arenayı düşünür.Ülkeyi düşünür.Ülkemiz maalesef hem başarı hem de popülerlik açısından çok geride.Allah aşkına sen Babel olsan gelir miydin Türkiye ye?:)
Bizim ülkemize en iyi gelecek futbolcu,iyi bir Avrupa takımında forma giyen ama biraz zamanı geçmiş,popülaritesini yitirmiş birisidir.Aksi takdirde gelmez.Herkes dünya yıldızı ister takımına.Ama gerçekler bunlar maalesef.
Ha Fenerbahçeye gelmiş en iyi futbolcu kimdir?Roberto Carlos.Niye?Türkiye hayranı mı?Doğuştan Fenerbahçeli mi?Hayır.Bi süre daha Avrupa da futbol oynayıp para biriktirip ülkesine gidecekti.Burayı tercih etti.100 yılda bir denk geldi.
Anlatabilmişimdir umarım.Ve bir gerçek var ki son yıllarda en iyi transfer yapan takım kesinlikle Galatasaraydır :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Gelince hep gol olacağına eminim o şutların zaten bize gelenleri kimse beğenmez hep yıldız olurlar:oke:

haltie

haltie

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt