5800 xp yukleme

Sponsorlu Bağlantılar

futbol123

futbol123

Üye
xp ise 5800 a hemen yüklerim

Fantome 86

Fantome 86

Üye
videoyu dikkatli izlersen sahte olduğu çok belli sende anlarsın.. zaten böyle birşey olsa internette duyurulmadık yer kalmaz.

melih06628

melih06628

Üye
Ben 5800'a windows 3.1 yüklemiştim. DosBox ile.

xxpress

xxpress

Üye
cabbar007 hem saygı duyarımdiyosun hem yorum yapıyosun arkadaşımız doru sölüyor madem böyle bir telefonumuz var marefetlerini öğrenelim

ekremfm

Üye
bende kurmayın ben kurdumda ne oldu sadece anamenu başka bişey yok ayrıca menu ye fılan gırdınmı yıne gıdıyor yıne programı çalıştır fılan bi ton hikaye boşver gitsin ama ben şu hackleme sorunu yapamadım bi türlü tema efeklerı süper

delikanli006

delikanli006

Üye
xp kurulabiliyorsa bence kurmamak buyuk yanlıs olur.calısır yada calısmaz ben bu telefonu kullanacaksam hackde yapmam lazım xp de kurmam lazım kısacası bir pc de ne yapabiliyorsam hepsini yapmam lazım eger yapamıyacaksam 3310 neyime yetme3zdiki 5800 alayım :) haksızmıyım

Soneday

Soneday

Üye
Bu pc bağlantısı!
Resimdeki gibi sizde pc bağlanatı sağlayıp bluetooth üzerinden pc ekranını görebilir ve kontrol edebilirsiniz. Gerekli program aşağıda ismini verdiğim program Googlede arama yaparsanız ayrıntılı kullanımı ve örnek videolarını görebilirsiniz....

Recenty biz Smart Touch

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
xp yüklemenin bi yolu olsa bile yüklenince kullanışlı olmaz

SilentOne

SilentOne

Üye
yha 5800 xp yi kaldırırsa ozmn bn pc yi direk cope atarım 1.73 ghz 1gb ram var 1 gb ram takmassam kasıyor xp 5800 kurup kasmaasa walla pcyi atarım çöpe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
xp anca belki şu şekilde yüklenir:mesela 5800 ın işlemcisi rami hafızası vs... yetiyorsa spiga var onun işletim sistemi yüklenerek olur.spiga da xp var

--------------- Ekleme ---------------

ozaman şöle yapalım 5800 a xp yükleyelim bilgisayrada symbian.nasıl olur?:kop:

jean_

Üye
kardeşim konu başlığında da söylediğin gibi 5800 a xp YUKLEME.yüklersen kötü şeyler olabilir.

ananınmavi

Üye
arkarasım o tema bende ındırdım sadece bır kısmı wındows gıbı oluyo ıstersen google ye myphone yaz v2.03 surumu ındır sadece xp degıl wısta bıle oluyo

sakuza

Üye
la siz n ugraşıyonuz anlamadım ki 5228 cfw yokmu ya adaam gibi