SATILDI...!!! | Nokia 5800xm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mbemurat

mbemurat

Üye
    Konu Sahibi
SATILDI...!!! | Nokia 5800xm
Nokianın yeni efsanesi 5800xm satılıktır.Cihazın kutusu vardır,fakat faturası yoktur (ama garantisi devam ediyor kvk).

Cihazla birlikte

Orjinal şarj aleti

Orjinal Usb Kablosu

Orjinal Kulaklığı

Tv standı

8 gb Microsd Hafıza Kartı

Verilecektir

Fiyat 410 Tl.

Diğer İlanlarımada bakın mutlaka size göre bir telefon vardır.

duy_max

duy_max

Üye
sıfır fiyatı 510 tl 2. el fiyatını hesaplarsan 350-400 ancak eder:naughty:

kwnchh

kwnchh

Üye
hocam sen ne ettin,sıfırı şu an yaklaşık 480 Türk Lirası. Olur bir rakam dersen arkadaş ile görüştüreyim seni?

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bazı insanlar faturasını kullanıp sıfırlarını 450 ytlye satıyorlar sen hem ikinci elini hmde faturasızı 410 ytl istiosun arkadasım?

safakk34

safakk34

Üye
nokia shopta sıfır 499 TL yılbaşı indirimi devam ediyo..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
neyle takas edeceksin?

cabbar007

cabbar007

Üye
faturası yoksa nası garanti kullanılsın ki :S

mbemurat

mbemurat

Üye
    Konu Sahibi
faturasıda olmasada kvkya götürebilirsiniz.ayrıca cihaz n73+250 tl ye satilmistir.:megafon:

nihat05

nihat05

Üye
bendede var 5800xm isterseniz bi gittigidiyora bakın ikinci el fiyatlarına bakalım 350 ye bulabilecekmisiniz.

kwnchh

kwnchh

Üye
bendede var 5800xm isterseniz bi gittigidiyora bakın ikinci el fiyatlarına bakalım 350 ye bulabilecekmisiniz.

buyur kendin bak :oke:

nihat05

nihat05

Üye

İyi bak o zaman fiyat 375 ve ihalenin bitmesine 3.5 gün var o cihaz 400 tl altı giderse ben hiçbir şey bilmiyorum o kadar.

mbemurat

mbemurat

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım öyle bak filan demeyle olmaz,ben 430 tl fiyat verdim birisine 180 e n73ü saydım 250de nakit aldım.ben istersem 500 de yazarım orası kimseyi ilgilendirmez.önemli olan alıcı ve satıcı nın anlaşabilmesi. :yuru

kwnchh

kwnchh

Üye
Peki o zaman sana şu kadarını söyleyeyim,ciddi alıcı bul sen bana ve bende sana garantisiyle (tüm aparatları ve belgeleriyle) 375 Türk Lirasına Nokia 5800 getireyim,elden teslim ve her şeyiyle (iyi ya da kötü tüm durumlarda) muhattap olmak garantisiyle..

..

mbemurat

mbemurat

Üye
    Konu Sahibi
Peki o zaman sana şu kadarını söyleyeyim,ciddi alıcı bul sen bana ve bende sana garantisiyle (tüm aparatları ve belgeleriyle) 375 Türk Lirasına Nokia 5800 getireyim,elden teslim ve her şeyiyle (iyi ya da kötü tüm durumlarda) muhattap olmak garantisiyle..

..

kardeşim o parayada var benim 330 a sattığımda oldu.telefon durumuna göre piyasa durumuna göre değişir her şey.

kwnchh

kwnchh

Üye
kardeşim o parayada var benim 330 a sattığımda oldu.telefon durumuna göre piyasa durumuna göre değişir her şey.

Telefonun durumu gayet iyi hal vaziyette,kullanıcının memnuniyetsiz oluşundan kaynaklı cihazın satışta olmasının sebebi..

nihat05

nihat05

Üye
Telefonun durumu gayet iyi hal vaziyette,kullanıcının memnuniyetsiz oluşundan kaynaklı cihazın satışta olmasının sebebi..
arkadaşım verdigin linkteki fiyata bak öyle yorum yap laga luga yapma şuan tel 405 lira ve 3 saat var ihalenin bitmesine öyle burda gelip ahkam kesmeyle olmuyo bu işler.adam telefona 500 de yazar sen ne maydonoz oluyorsn.

static

static

Üye
u600 200de nakit uygunmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...