46s10 panasonic

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknolojixss

Üye
    Konu Sahibi
46s10 panasonic
46s10 benimde çok beğendiğim bi plazma ,çözünürlük kalitesi ,kontrast değeri ve g12 paneliyle tercih edilebilecek bi cihaz...tepkime süresi 0.001 olması maç seyrederken,hızlı aksiyon filmlerinde inanılmaz detaylar yakalıyo..almak isteyenlere tavsiye edilir.

34style

Üye
One mınute :) one mınute :) 33 kelime yazmışsın 13 kelime yazıyorum.... 42g10 :)

34style

Üye
G12 panel + neopdp yani bu plazmaların yansıma yapma meselesi var yaa onu en aza indirgiyor...felaket bi görüntüsü var...sen al bitane de bi derbi izleyeleyelim... :) bende 2000 tl para var bunu almaya yetmez :(

noumasel

Üye
G12 panel + neopdp yani bu plazmaların yansıma yapma meselesi var yaa onu en aza indirgiyor...felaket bi görüntüsü var...sen al bitane de bi derbi izleyeleyelim... :) bende 2000 tl para var bunu almaya yetmez :(

Beşiktaşım fenere 5 atarken bunu g10 da hd kalitesiyle izlemek gibisi olmaz :) abicim 2000 liraya geçen gazetede bir yerde gördüm ama unuttum sanırım istanbul bilişim olması lazım ama bakmak lazım tam emin değilim

gazi27

Üye
panasonic plazmalar hangi serisi olursa olsun kaçırılmayacak plazmalar öncelikle bu ürünlerde tepkime süresi olmaması bi harika

Ogars

Üye
bu cihaz pc ye baglanıyor mu vga giriş var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt