SpiKeTowN
Üye
Salih Baba™;1947682' Alıntı:Hata sende kardeş bu oyunları Pc bağlantısını yaptıktan sonra 2 kere Pc'den tıkla telde gerekli onayları ver ve yükle öyle yap...
hiç bişey anlamadım hacı

Salih Baba™;1947682' Alıntı:Hata sende kardeş bu oyunları Pc bağlantısını yaptıktan sonra 2 kere Pc'den tıkla telde gerekli onayları ver ve yükle öyle yap...

Bu oyunları nasıl yükledin yaw...hiç bişey anlamadım hacı![]()

beş para etmez dediğin oyunları arada bul bakalım kolaysahiçbiri beş para etmez
Salih Baba™;1953567' Alıntı:Bu oyunları nasıl yükledin yaw...
Oyunları rardan çıkaracaksın önce...Sonra telle Pc bağlantını Pc Suitle sağlayacaksın...Pc suiti teli alınca bir CD verirler ordan yükleyeceksin daha sonra kabloyla tel ve Pc'yi bağlantı sağlayıp CD vasıtasıyla yüklediğin Pc Suiti çalışştıracaksın...Zaten o sırada telin Pc'ye bağlanır....Sonra oyunlara pc'den 2 kere tıkla telde gerekli onayları ver...Yüklenir...![]()

Öyle hiç denemedim onu bilmiyorum yaw...hacı bende kablo yok card reader var hafıza kartını ona takıp atıyorum. hacı lütfen yardım et![]()

Salih Baba™;1954011' Alıntı:Öyle hiç denemedim onu bilmiyorum yaw...![]()
Salih Baba™;1954110' Alıntı:Şimdi card reader'ı bilgisayara tanıttıysan zaten sorun yok...Sana en iyi önerim Pc'den Card Reader içinde bir klasör aç...Daha sonra rardan çıkardığın uygulamaları o klasöre at...Ardından telden Dosya Yöneticisine gir...Ordan hafıza kartının içinde açtığın klasöre gir ve ordaki uygulamaların üzerine telden seçip yükle....Ben hiç Card Reader kullanmadım ama böyle olur heralde...

Salih Baba™;1954610' Alıntı:Şöyle yap... Sende fexplorer veya x-plore varsa telden hafıza kartında klasörün içine attığın jar. uzantılı dosyaların tamamını alıp (tel hafızası-----nokia-----install klasörüne) at sonra Uygulama Yöneticisinde onlar gözükür...Ordan yükle....Bunları yapman için fexplorer veya x-plore telinde yüklü olmalı...

Nasıl olmaz sende winrar programı yok mu rardan çıkardığın tüm dosyalar jar...Hangisi jar değil mesela...hacı normalde öyle yapıyorum ama senin oyunlarda jar uzantılı dosya yok ki. rardaki dosyayı çıkarıyorum hiç jar uzantılı dosya yok hacı![]()
Oyunlarımın çoğu jar...Sis olanlarda var onun dışında yok...Salih Baba™;1956133' Alıntı:Nasıl olmaz sende winrar programı yok mu rardan çıkardığın tüm dosyalar jar...Hangisi jar değil mesela...Oyunlarımın çoğu jar...Sis olanlarda var onun dışında yok...

Salih Baba™;1956133' Alıntı:Nasıl olmaz sende winrar programı yok mu rardan çıkardığın tüm dosyalar jar...Hangisi jar değil mesela...Oyunlarımın çoğu jar...Sis olanlarda var onun dışında yok...

Walla bilemiyorum...hacı mesela varmısın yokmusun oyununu rardan çıkardım sonra hafıza kartını bilgisayara taktım dosyayı dediğin yere attım telefonu açtım uyg.yöneticisine girdim hiçbişey olmadı hacı![]()
Daha ben ne desem...

Salih Baba™;1958294' Alıntı:Walla bilemiyorum...Daha ben ne desem...
![]()