Erol kulak ıcın kafıye ,Erol

facebokunda tarımvilla oynamayımı öğrendin

DiaBLoS™;1931410' Alıntı:Bence kimse bilemez ..![]()

site açtın
harikasiniz cocuklar sallayin biraz daha tutacakaaa bunuda ben yeni öğrendim![]()

odedigini hiç bilmiyom nadi$imbeyaz yazıları okuyabilmek için ctrl+a yapmayı öğrendin

sen ne ogrendin daha bilmedigin varmikiaaa bunuda ben yeni öğrendim![]()
hayiir renklileride bilmiyom pek onuda sen ogretirsin ablcim olurmuBilmiyormuydun şöle kopyalamak için yazının biyerine basılı tutup sürüklemek![]()
--------------- Ekleme ---------------
Renkli yazmayıöğrendin?
Yazıyı değişik yazı tipinde yazmayı öğrendin Comic sans mesela? Bu yazılar gibi yani?
Hangisi ablam?
çoklu alintiyi sen aylar once ogrettin buda degi$ik bi$iy biraz daha tahmiin hadi bulacaksinizÇoklu alıntı yapmayı öğrenmis olabilir misin abla ?![]()

hiç biri enes ama resim eklemeyi de ogrenmem lazim artik geç kaldim biraz burcu da bikacak yakindaYazı veya resimlere link eklemek veya silmek , şikayet et butonu , konuyu düzenle ve başlık değiştirme , profil rengi değiştirme , konunun linkini başka birine yollama ... Bunlardan hangisi daaaa![]()
onu biliyoz canim bu basiit bi$iy ama yeni ogrendimpcyi kapatmayı![]()
Abla hakkaten bende merak ettim yahu. Milleti kanser edecek sorular sormayı mı öğrendin![]()
aaa kansermi allah korusun biraz daha tahmiinmerak etme tahmiin etMehmetce38™;1933009' Alıntı:Valla bende merak ettim![]()
az kaldi bulacaksinizyok oralar yasak banakesin facebook açtı

merak etmiyceksin tahmiin ediceksin bulacaksiniz az kaldiişimdi bende merak ettim neyi öğrendiğini![]()