===n97+n96+n95+e71 orjinal ile %99 birebir böyle kalitede bu fiyata yok===

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kazukki

kazukki

Üye
    Konu Sahibi
===n97+n96+n95+e71 orjinal ile %99 birebir böyle kalitede bu fiyata yok===
Merhabalar beyler bayanlar bu ilanımızda sizlere n97 yi kısaca tanıtacağım esas detaylı bilgiyi ve ürünlerin resimleri görebileceğiniz sitemiz de mevcuttur oaradan daha detaylı inceleyebilirsiniz..Çin mallarıda kalite kalite sınıflandırılır piyasadaki 150-200 tl civarındaki ürünler en ucuz ve en kalitesiz ürünlerdir biz en kalitelisini en ucuza sizlere sunmaya çalışmaktayız emin olabilirsiniz ayrıca bütün ürünlerimizde orjinal NOKİA yazmaktadır birebirdir nokar noki gibi saçma yazılar yazmaz..bu kaliteyi bu fiyatlara bulamazsınız web sitemizi kesinlikle inceleyin incelemeden telefon almayın....

(eğer antalya ilindeyseniz elden teslim yada aynı gün kargo)

N97
RESİMLERİ VE DETAYLARI WEB SİTEMİZDEN İNCELEYİN!!....

kısaca özellikleri

***TELEFONUN ÜZERİNDE NOKAR,NOKİ YADA NOKA YAZMAZ ORJİNAL NOKİA YAZMAKTADIR BİREBİRDİR!****
nokia n97 wifi wireless
çift hatlı tv li
msn
facebook
snaptü
50 tane program
dokunmatik
sensor özelliği(telefon çalarken ters çevirince sessize alır otomatik)

***KAZUKKİ PAZARLAMA LTD. ŞTİ. FARKIYLA***

****SADECE****
1. SINIF KALİTE DE Wİ-Fİ'Lİ:375 TL

rapman

rapman

Üye
özellikleri fena değilmiş fakat özellikler bölümüne msn facebook yazman gereksiz çünkü 6600'dan bile msn'e facebook'a yahoo'ya vs girilebiliyor :)

kazukki

kazukki

Üye
    Konu Sahibi
özellikleri fena değilmiş fakat özellikler bölümüne msn facebook yazman gereksiz çünkü 6600'dan bile msn'e facebook'a yahoo'ya vs girilebiliyor :)

Bazıları ''o kadar özellik var msn neden yok'' diye sordukları için ekleme gereği duydum!...:)

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
Güzel de Telefonu İncelemeden Bir Şeyin Söylenmesi Mantıksız.
Resimlerle Olmuyo Bu İşler.

kazukki

kazukki

Üye
    Konu Sahibi
Güzel de Telefonu İncelemeden Bir Şeyin Söylenmesi Mantıksız.
Resimlerle Olmuyo Bu İşler.

Tabiki incelemeden sadece resimlerine bakarak anlaşılmaz ürün ama ben ürünüme güveniorum ve 1 yıldırda kullanıyorum eğer ürünler sorunlu olsa ne ben nede toptancım hem bu işe girmezdik hemde müşterilerimizle bile bile kalitesiz ürün satıp polemiğe girmezdik.. sevgilibnriletişim..

BoZGuNBeY

Üye
kesinlikle çin malı tavsiye etmiyorum senin ürününe taş atmak gibi bir niyetim yok sadece fikrimi söylüyorum yanlış anlaşılmasın.Çin Malı Alacaqıma 3310 Kullanırım daha İyi En azından Param boşa gitmez saygılar....

neoorog

neoorog

Üye
Tabiki incelemeden sadece resimlerine bakarak anlaşılmaz ürün ama ben ürünüme güveniorum ve 1 yıldırda kullanıyorum eğer ürünler sorunlu olsa ne ben nede toptancım hem bu işe girmezdik hemde müşterilerimizle bile bile kalitesiz ürün satıp polemiğe girmezdik.. sevgilibnriletişim..
Çin mallarında birinci şart şansın olacak. Şanslıysan telefon sağlam çıkar. Telefonun sağlam çıkması yetmiyor sen de kaliteli kullanıcı olacaksın. O zaman pek sorun olmuyor. Telefonda ya da kullanıcı da bir sorun olduktan sonra orjinalleri bile iş yapmıyor. :oke:

kazukki

kazukki

Üye
    Konu Sahibi
Çin mallarında birinci şart şansın olacak. Şanslıysan telefon sağlam çıkar. Telefonun sağlam çıkması yetmiyor sen de kaliteli kullanıcı olacaksın. O zaman pek sorun olmuyor. Telefonda ya da kullanıcı da bir sorun olduktan sonra orjinalleri bile iş yapmıyor. :oke:

bütün telefonları sorunu varmı yokmu diye inceleyip gönderiyorum zaten 1000de 1 ihtimal bir sorun çıkarsa durumu bildirmeniz yeterli olur hemen değişimini yaparız ki böle bir sorun yaşanmıyor..

--------------- Ekleme ---------------

kesinlikle çin malı tavsiye etmiyorum senin ürününe taş atmak gibi bir niyetim yok sadece fikrimi söylüyorum yanlış anlaşılmasın.Çin Malı Alacaqıma 3310 Kullanırım daha İyi En azından Param boşa gitmez saygılar....

dediğim gibi çin mallarıda kalite kalite nokia da samsung da artık ürünlerini çinde yaptırmakta.tek fark isim şu zamanda o yüzden kalite farkıda pek kalmadı hal böle iken gidipte orjinallerine 1500 tl bayılmanın bir anlamıyok... teşekkürler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt