benim takıntım yok dedim:angry: var mi acaba :hmmm:ehe
Samsunspor Emekli Yönetici huri$' Alıntı: ben takintilarimi seviyorum tedaviye ihtiyacim yok anlatirim vakit buldukça Genişletmek için tıkla ... O kadar çok ki vakit bulamıyooorr
huri$' Alıntı: ben takintilarimi seviyorum tedaviye ihtiyacim yok anlatirim vakit buldukça Genişletmek için tıkla ... O kadar çok ki vakit bulamıyooorr
Samsunspor Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: bu konu deli edecek beni bunlar sağlık bölümü diyor yahu Genişletmek için tıkla ... aha Halit ,harbiden taşıyalım baksana ilk vaka geldi euheuhe
-YARINIYOK-' Alıntı: bu konu deli edecek beni bunlar sağlık bölümü diyor yahu Genişletmek için tıkla ... aha Halit ,harbiden taşıyalım baksana ilk vaka geldi euheuhe
haltie Üye Konu Sahibi gerçekten ya kesin bir doktor üye vardır yardımcı olur herkese tamam nadide sakin geçicek bunlarda
haltie Üye Konu Sahibi Samsunspor' Alıntı: Doktor Üye Genişletmek için tıkla ... -YARINIYOK-' Alıntı: enişte söyleyecem üye olsun buraya haliti tedavi etsin Genişletmek için tıkla ... olur valla yeterki konuda çalışssın görevli olarak recete falan yazsın
Samsunspor' Alıntı: Doktor Üye Genişletmek için tıkla ... -YARINIYOK-' Alıntı: enişte söyleyecem üye olsun buraya haliti tedavi etsin Genişletmek için tıkla ... olur valla yeterki konuda çalışssın görevli olarak recete falan yazsın
-YARINIYOK- Üye halitkirli' Alıntı: sanada bulaşmış Genişletmek için tıkla ... evet seni karantina altına almak lazım zararsın sen yahu
halitkirli' Alıntı: sanada bulaşmış Genişletmek için tıkla ... evet seni karantina altına almak lazım zararsın sen yahu