Bilgi İhtiyacı : Nokia 5800 Xpressmusic ile navigasyon & haritalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

namroth

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi İhtiyacı : Nokia 5800 Xpressmusic ile navigasyon & haritalar
Arkadaslar merhaba;

Nokia 5800 Xpressmusic kullanıyorum. Daha 1 hafta önce almama ragmen simdiden beni oldukca tatmin etti.

Benim uzun zamandır bu telefonu kullanan uzman kullanıcılara birkac sorum olacak;

1-harıta uygulamasını baslattıgımızda telefon hafızasında yuklu olan harıtaları kullanarak dırekt uydu baglantısı ıle lokasyon tespıtı mı yapıyor yoksa bunun ıcın VODAFONE ıle baglantıya mı gecıyor? ( navıgasyon kullandıgımızda bu ıslemın VODAFONE faturasına yansıması nedır? )

2-Faturaya yansıtmadan herhangı bır lınkten Turkıye'nın detaylı harıtasını ındırıp telefona yuklemek mumkun mu?

3-Su anda hale hazırda 5800Xpressmusic'de antıvırus programı kullanan arkadaslar var mı? var oncelıkle bır antıvırus programı onerır mısınız? hangısı? ve bu programı nereden ındırebılırız ( deneme surumu olmaması lı olması tercıh sebebıdır :) )

4-Quickoffice 'ın cracklı versyonunu var mı? var ıse lınk verebılır mısınız?
sımdıden cevaplar ıcın tesekkur ederım.

Hepınıze ıyı eglenceler.

S@H!N

Üye
arkadaşım harita olayında sana yardımcı olayım

Symbian v9.4 Harita / GPS / Navigasyon

burada proğramlar var hangisini istersen onu kur hepside açıklamalı yapılmıştır telefonun kendi haritasını kullandığın zaman knt yiyor ben bi defa denedim hemen 2 knt gitti dahada gitmeden kapattım sonra garmin diye bi pro. buldum burada onu kurdum ama onunlada biraz bağlantı sorunu yaşadım sonra nadir hocamın önerisi ile ndrive kurdum şimdi sorunsuz çalışıyor tekrar tşk ederim buradan :)

namroth

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım harita olayında sana yardımcı olayım

Symbian v9.4 Harita / GPS / Navigasyon

burada proğramlar var hangisini istersen onu kur hepside açıklamalı yapılmıştır telefonun kendi haritasını kullandığın zaman knt yiyor ben bi defa denedim hemen 2 knt gitti dahada gitmeden kapattım sonra garmin diye bi pro. buldum burada onu kurdum ama onunlada biraz bağlantı sorunu yaşadım sonra nadir hocamın önerisi ile ndrive kurdum şimdi sorunsuz çalışıyor tekrar tşk ederim buradan :)

bu kadar cabuk surede bır cevap aldıgım ıcın tesekkur ederım... Bu garmın ıle sanırım hattan ( turkcell - vodafone - avea ) bagımsız hareket edıyoruz.. daha onceden telefonun hafızasına yukledıgımız harıtalar uzerınden aynı cevrımdısı calısır gıbı calısıyoruz haksız mıyım?...

S@H!N

Üye
aynen öyle onun içinde konumlama ayarları var navigasyonun onu tümleşik gps yapacaksın sadece o zaman kontür yemiyor ve hattan bağımsız gps anteni ile uyduya bağlanıyor yüklediğiniz harita ilede size yol gösteriyor. ben ilk aldığımda 40 knt yedim bu gps olayında falan pro kurdum o ayarı değiştirdim falan filan sonra ndrive kurdum tümleşik ayarıda yapınca sorunsuz çalışıyor garmindede çalışıyor fakat uydu ile bağlantısı biraz zor oluyor baya bekliyorsunuz yani ama ndrive ile ben en fazla 3 dk bekliyorum sonra bağlanıyor ;)

fearless03

Üye
arkadaslar daha yenı 2 gun once aldım telefonu ama harita gps ten cıkmıo harıtayı acttgmda kırmızı nokta sonuk gosukuo we sadece cevre yolları gozukuo ne yapabılrm acl yardımmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt