Akhisarspor :5 Samsunspor :1 kasabanın şerifi yürüyün be akigolar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Akhisarspor :5 Samsunspor :1 kasabanın şerifi yürüyün be akigolar
Akhisar hazırlık maçında Samsunspor'u 5-1 mağlup etti

Yükselme grubunda iki devre birinci lig için hazırlıklarına Antalya kampında devam eden Akhisar Belediyespor iki hazırlık karşılaşması yaptı. Akhisar Belediyespor ilk karşılaşmasını 2. lig klasman takımlarından Bozüyük spor ile yaptı. Tamamen yedek ve genç oyunculardan oluşan kadro ile sahaya çıkan Akhisar Spor 4-1 ilk hazırlık maçında sahadan mağlup ayrıldı.

Akhisar yapacağı 4 hazırlık maçının ikincisini ise Samsun Spor ile yaptı. Antalya' nın Serek beldesinde kampa devam eden Akhisar burada Samsun ile yaptığı hazırlık maçında 5-1 sahadan üstün ayrıldı. Akhisar Belediyespor' dan Tuncay' ın 2, Özhan' ın 2 ve Ahmet golleri ile Samsun Spor' u yenerek sahadan üstün ayrılan takım oldu.

Kampın ikinci haftasında başlayan hazırlık maçlarının devam edeceğini belirten Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Atila Özcan “çok iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz, her oyuncumuza görev veriyorum. Kondisyon ağırlıklı çalışmalarımızın ardından hazırlık maçları ile bu devreyi iyi değerlendirmek istiyoruz. Çarşamba günü Afyon spor ve Perşembe günü ise Kırıkhan spor ile hazırlık maçları yaptıktan sonra kampımızı tamamlayacağız dedi.
helal olsun be memleketime güven abi kusura bakma:(:d:

arslansem

arslansem

Üye
Vay bee :ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Helal Olsun Halit , Tebrikler Akhisarspor ..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Yok be Kardeşim , ben bu tür konulara hiç kızmam ki , hele sana hiç mi hiç kızmam :op:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah abi akhisarspor bomba bu sene ya:)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Kasabanın Şerifi :ehe:ehe inşallah adamım ,takip edelim 2.yarı

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
lideriz abi türkiye kupasındada varız seneye:)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Maaşallah Halit , devam eder inşallah . Hatırladım bu sezon ilk kez evinde Fethiye ' ye kaybetti . sanırım 1-2 bitti maç

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
yok abi kendi evimizde 1 - 0 yenildik rehavetten dolayı deplasmanda 5-2 yenmiştik onları

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
oke adamım :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:sarıl::op:

piskoakigo

Üye
Akigolar her yerde....sadece akhisarsporluyuz !!!

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Namı yürüsün akhisarsporun :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
tamam ağa izleriz geçende bir elaman transfer olmuştu adını unuttum nasıl oynuyor o eleman

piskoakigo

Üye
Kocaelide aldığımız Maxwell cacık çıktı.Brezilyalı Lima fazla bi adam.Bu sene zor ama seneye kafaya oynar süper ligi zorlarız..

greenmile

greenmile

Üye
seneye bandırma dağıtacak bank asyayı bekleyin geliyoruz

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
konuları hortlatmaya gerek yok akigo:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...