Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayatın anlamını arayanlar grubunu devredeceğim..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
Hayatın anlamını arayanlar grubunu devredeceğim..
Meraklı ve istekli arkadaşlara duyurulur..
Fatih[Sag0]HiphoP
Üye
Hayatımın anlamını anladım buldum ben gerek yok
Juventus
Üye
Ben devralabilirim
Catty
Emekli Yönetici
İstersen alabilirim Salihcim
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Hayır , Devretmeyeceksin Salih
Bu grup senin ve ne olursa olsun senin kalmalı... (hayatın anlamını bulsan bile ...)
Eğer aktif şekilde davetiye göndermiş olsaydım grup üyesi sayısı 800 ü bulurdu, eski ben kadar hevesli birine devredebilirim.. Daha önceleri çok şeyler söylenmişti bir çok konuda, kulak asmadım, hemen ardımda ki gruplardan bazı arkadaşlar bana grup devretti kabul etmedim, maksat maxicep'de ki bazı değerleri yaşadığım kötü anılar yüzünden boca etmemek, belki iyi niyetli arkadaşlar toplanır ve güzel muhabbetler yine olur, siteye aktif ve iyi üyeler katılır ümidiyle
Bak Salihcim, cevap verirken , hayır veya evet seçeneklerini kullan , bizim aklımızın başında mı değil mi , sen seçemezsin bunu ,tarafsız olup olmanızı da ...
Cevap verirken laf sokma
Hata bizdeki senin olan birşeyi istiyoruz!
İyi forumlar
Fatih[Sag0]HiphoP
Üye
Ben devr alırım ama hiç bişey yapmam
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Bilal o cevap sana verilmemiş ki
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
Cevap nizamidir, haddini aşan arkadaşın mesajı şikayet edildi, seviyesine düşmeyeceğim.. Cevabı oku ve çıldır, umrumda değil..
--------------- Ekleme ---------------
Grup fairy e devredilmiştir.İlginize teşekkürler
Pure Life
Üye
Konu tartışma yaratılmaması ve konu sahibinin talebi üzerine kitlendi. Sayın üyelerimiz birbirinize emir kipiyle konuşmamanızı rica ediyorum
Praetor
Emekli Yönetici
Olayda haddini aşan bir durum bulunmamakta olduğundan şikâyet edilen üye Catty'e herhangi bir ceza verilmedi.
Herkesin konuşma hakkı ve cevap hakkı bulunmaktadır. Cevaplar da genel olarak verildiği kimsenin üslubundaki sertliğe göre sertleşebilmektedir.
Ancak hiç kimsenin haddini aşmaması gerekmektedir.
Tüm üyelerimizin bilgisine.