Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia 6210 navigatör
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakki_
Üye
Konu Sahibi
nokia 6210 navigatör
temiz tamır görmemiş uygun fiyata veren olursa pm atın lütfen
öncelik istanbul içi tercih şehir dışı olursa anlasmaya göre alabılrım (:
djoz-
Üye
PM gönderemiyorum,
bu başlığın iki üstünde benim açtığım konu var, düşünürseniz görüşelim..
iligilenirsen burda 0531 558 9888 elden verebilirim...
djoz-
Üye
Söylemeyi unuttum, daha alt model bir nokianız varsa takasla alabilirim.
hakki_
Üye
Konu Sahibi
djöz fiyat biraz yüksek gibi geldi bende n 73 var 1.gb hafıza kartlı tmiz tamır görmemiş düşünürseniz takas yapalım ama fiyatta biraz daha makul yapın lütfen bnm kine n73 çe 250 istiyorum uayrsa iletişim verin
djoz-
Üye
Malesef n73ü 250ye saymam mümkün degil, 200e bırakırsanız olabilir..
hakki_
Üye
Konu Sahibi
siz bnm cihazı tel bayilerin aldığı ölü fiyata alıyorsunuz ozaman sizde 280 ne bırakın alayım dimi 275 ile 300 arasında zaten diğer sitelerde garantılı zihazlar mevcut
djoz-
Üye
Kusura bakmayın iki telefon arasında cok fark var, daha iyi bir teklif sunamayacağım..
Ayrıca 275e garantili 6210 varsa linkini verebilir misiniz. bir arkadaşıma lazım. Benden 300e istedi vermedim..
tostum bende var 6210 navigatör istersen msn ekle ordan yazışalım tf temiz daha 1 yıl oldu alalı gözüm gibi baktım hiç bir arızası yoktur bütün özellıklerını bılıyorsundur harıcı ben içine oyun yükledım ve 1 gb hafıza kartı orjınal kutusunda göndere bılırım 2 yıl garantılı ıdı ama 1 yılı dolmuştur
tostum bende var 6210 navigatör istersen msn ekle ordan yazışalım tf temiz daha 1 yıl oldu alalı gözüm gibi baktım hiç bir arızası yoktur bütün özellıklerını bılıyorsundur harıcı ben içine oyun yükledım ve 1 gb hafıza kartı orjınal kutusunda göndere bılırım 2 yıl garantılı ıdı ama 1 yılı dolmuştur