Arkadaşlar Çok Önemli Wireless 5800

Sponsorlu Bağlantılar

murtixcik

Üye
Veya bluetooth dan deneyebiLirsin tabi varsa pc de

deekey18

Üye
dersanemizde wifi war şifresini deiştirdiler kırıcı bi proqrm yoqmu telefondan giriodm ne qüzel

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yok maalesef..

EbiXa

EbiXa

Üye
Usb adaptörü bilgisayarına takıcaksın kardeşim,bilgisayardan wireless ağ kurucaksın ve interneti paylaşma seçeneğini aktif ediceksin dolayısıyla ilgisayar kabloludan aldığı interneti wiressten paylaşıcak,5800 ile bilgisayardan kurmu olduğun wireless ağına bağlanıcaksın.ip alma problemleri olabilir o ayarları yapamassan anlatırım.Ben 5800 ile kablolu modem olan yerlerde bu şekilde girebiliyorum.access pointerin orta seviyesindekiler yaklaışk 90-100TL civarı.bu parayı vermektense biraz uğraşarak elindeki ekipmanlarla 5800'dan internete girebilirsin.Kolay gelsin...

ookkaayy

ookkaayy

Üye
bende 0123456789 diye dendim bi adamın wlanı baglandı ama hiçbi siteye giremiyom sunucu bulunamadı diyor

xsamet61

Üye
Bağlanırsın kardeşim.
Eğer telefonunun USB kablosu varsa telefonu pc'ye bağlıyorsun.
Pc Sıite'yi açıp En üst sırada bulunan internete bağlan'A tklıosn.
10 Sn sayıyor snra seni internete bağlıo.
Sonra telefondan İnternete girerken menüden şu işlemi yap...
İnternet>Web>Seçenekler>Ayarlar>Genel>Erişim noktası>Kategorisiz Burayı bu şklde ayarladıktan sonra modemin destekliorsa her türlü internete bğlanırsın.
Bnde 5800 kullanıorm ve bu şklde nete bğlanıom qardeşim..
Yardımım olmuştur umarım...

karayel03

Üye
Bağlanırsın kardeşim.
Eğer telefonunun USB kablosu varsa telefonu pc'ye bağlıyorsun.
Pc Sıite'yi açıp En üst sırada bulunan internete bağlan'A tklıosn.
10 Sn sayıyor snra seni internete bağlıo.
Sonra telefondan İnternete girerken menüden şu işlemi yap...
İnternet>Web>Seçenekler>Ayarlar>Genel>Erişim noktası>Kategorisiz Burayı bu şklde ayarladıktan sonra modemin destekliorsa her türlü internete bğlanırsın.
Bnde 5800 kullanıorm ve bu şklde nete bğlanıom qardeşim..
Yardımım olmuştur umarım...

kardeş pc suite aççtıktan sonra internete baqlan ı nerden diyecez ltfn cwp yazarsan sewinirim...:vur

qwxya55

Üye
arkadaşlar yanı bn arkadaşla denedim administrator oluyor ama her yerde oluyormu bilmiyorum kolay qlsin :)

Üst Alt