Gizli Numara

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Geçen 5 6 defa gizli numaradan çağrı aldım en sonunda başka numaradan biri aradı aradı arayan arkadaşımdı fırça atıyordu bana kaç defa çağrı attım niye aramadın diye:ehe

:d::d: Bazen de numarası gizlide kaldığı halde defalarca çağrı atan , en sonunda da arayan oğlum o kadar

çaldırıyom niye aramıyon diyen arkadaşlarımız olurdu , bu çok olurdu :d::d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Artık gizliye kapattım telefonu sonra suçlu ben oluyorum:ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
eskiden bizede oluyordu merak etmeyin yaş ilerledikçe bitiyor :D
biz ev telefonlarına alırdık bide o çağrıyı gecenin bir yarısı dimi güven abi cep telefonumu vardı eskiden:ehe

Çok Çok Eskiden Odaa Oluyordu :D
Gece Gece Evimizin Telı Calıp ..

Adamm Dengesiz Dengesiz Konuşuyor :ehe
Kapatıyosun Tekrarr Bidaha :ehe

Mehmetce38™;1920305' Alıntı:
Geçen 5 6 defa gizli numaradan çağrı aldım en sonunda başka numaradan biri aradı aradı arayan arkadaşımdı fırça atıyordu bana kaç defa çağrı attım niye aramadın diye:ehe

Nee Bılecektın Arkadasın Olacağını :ehe
Aklaa Bak :kop:

haltie

haltie

Üye
™ мγdяєaм;1920326' Alıntı:
Çok Çok Eskiden Odaa Oluyordu :D
Gece Gece Evimizin Telı Calıp ..

Adamm Dengesiz Dengesiz Konuşuyor :ehe
Kapatıyosun Tekrarr Bidaha :ehe

Nee Bılecektın Arkadasın Olacağını :ehe
Aklaa Bak :kop:

bu kez aileyede açıklama yapmk zorunda kalıyon bi ara telefon sapıkları vardı ya doğru:ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
bu kez aileyede açıklama yapmk zorunda kalıyon bi ara telefon sapıkları vardı ya doğru:ehe
Yaa Sormaa Birr Ara Annem :D
Yatağımın Basına Dikildi,
Kimseye Ev Numarasını Vermedın Dımı Diyo :ehe
Yaa Anne Ne Diyosun Dedim Gece Gece :D
Hala Üstüne Geliyolar :ehe

haltie

haltie

Üye
™ мγdяєaм;1920378' Alıntı:
Yaa Sormaa Birr Ara Annem :D
Yatağımın Basına Dikildi,
Kimseye Ev Numarasını Vermedın Dımı Diyo :ehe
Yaa Anne Ne Diyosun Dedim Gece Gece :D
Hala Üstüne Geliyolar :ehe

bide kardeşin varsa herkes kendi üstüne alınıyo o diyo kesin beni aradılar o diyo kesin beni aradılar:D
bir karmaşıklık
bide konuşmazdı telefondaki oyun yapardık biz mesela ben soruyodum kızsan bikere erkeksen 2 kere tuşla oda basıyodu dıtttttt
seninle tanışıyomuyuz bir kere evet 2 kere hayır dıttttttttt dıtttttttt:d:
birde dili oluşmuştuu artık bunun :d:

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
bide kardeşin varsa herkes kendi üstüne alınıyo o diyo kesin beni aradılar o diyo kesin beni aradılar:D
bir karmaşıklık
bide konuşmazdı telefondaki oyun yapardık biz mesela ben soruyodum kızsan bikere erkeksen 2 kere tuşla oda basıyodu dıtttttt
seninle tanışıyomuyuz bir kere evet 2 kere hayır dıttttttttt dıtttttttt:d:
birde dili oluşmuştuu artık bunun :d:

Aaa Evet Halit Gerçekten Öylee :D Bizz 4 Kız Kardeşizz Tamam Mı :D 2 Ablam Evlı Gercı :D Neyse Evdeyız Hep Beraber Bekarlardı Oo Zaman :D

Gecenın Bıı Yarısında Tell Calıncaa :D Bizim İçimizide Kuşku Düşüyordu :D Acaba Melek Mi Diyecek :D Acaba Dilek Mi Diyecek :D Ablalarımda Başlıyodu Acaba Bizim Adımızımı Verecekler :D

Üç Buçuk Atıyoduk :D Yaa Bizee Değildii Ammaa :D Öylee Bii Panik Oluşuyodu Nedensee :ehe Höhhh Sende Hee Napıyosun Dıtt Dıttt :D İşi Götürüyosun :ehe Eskı Şeyler Daha Mutlu Verıcıymıs ... Bakk Bunu Anladım Sımdıı Sağol Halit :ehe

haltie

haltie

Üye
™ мγdяєaм;1920406' Alıntı:
Aaa Evet Halit Gerçekten Öylee :D Bizz 4 Kız Kardeşizz Tamam Mı :D 2 Ablam Evlı Gercı :D Neyse Evdeyız Hep Beraber Bekarlardı Oo Zaman :D

Gecenın Bıı Yarısında Tell Calıncaa :D Bizim İçimizide Kuşku Düşüyordu :D Acaba Melek Mi Diyecek :D Acaba Dilek Mi Diyecek :D Ablalarımda Başlıyodu Acaba Bizim Adımızımı Verecekler :D

Üç Buçuk Atıyoduk :D Yaa Bizee Değildii Ammaa :D Öylee Bii Panik Oluşuyodu Nedensee :ehe Höhhh Sende Hee Napıyosun Dıtt Dıttt :D İşi Götürüyosun :ehe Eskı Şeyler Daha Mutlu Verıcıymıs ... Bakk Bunu Anladım Sımdıı Sağol Halit :ehe

belli etmezdi ama herkesin hoşuna giderdi o telefonlar:naughty::d:
ben tam sizi anlatmışım:kop:
tabi ya şimdi herşekilde ulaşıyosun heryerde 3g sağolsun ama değeri gitti insanlar sadece bir kez sesini duyabilmek için neler yapıyormuş:ağlarım:

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
belli etmezdi ama herkesin hoşuna giderdi o telefonlar:naughty::d:
ben tam sizi anlatmışım:kop:
tabi ya şimdi herşekilde ulaşıyosun heryerde 3g sağolsun ama değeri gitti insanlar sadece bir kez sesini duyabilmek için neler yapıyormuş:ağlarım:

Yok Burda Stop ! :D Hoşuma Gitmezdi Aksine ... İçimde Korku Oluşurdu :s
Ya 3G Olduda Nee Oldu Anlamıyorum Ki :D
Bakk Onun Hakkında da Konu Accam İycene Sacmadılar :D
Cep Telefonları Mutlulugumuzu Bozdu :D Şimdi Elimizden Tıktıktık Düşüremiyoruz :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
He şunu da söylemek istiyorum :D Geçen sene arkadaşlar gizli numaradan turkcellileri arayıp nefes alıp veriyorlardı telefonda :ehe ben de bir adama var misin yok musun dan arıyoruz yarışmamiza katılmaya hak kazandınız sizi show tv ye bekliyoruz dedim :ehe kötü birşey olduğunu biliyorum ama gençliğimizde yapardık ışte :ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Gençliğimiz de ha Enes :ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
He şunu da söylemek istiyorum :D Geçen sene arkadaşlar gizli numaradan turkcellileri arayıp nefes alıp veriyorlardı telefonda :ehe ben de bir adama var misin yok musun dan arıyoruz yarışmamiza katılmaya hak kazandınız sizi show tv ye bekliyoruz dedim :ehe kötü birşey olduğunu biliyorum ama gençliğimizde yapardık ışte :ehe

Daha Yeni Diyek Kada :ehe
Yazık Günahh Adamaa :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tam 1 sene oldu gençtik daha :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bundan 12 sene önce 18 yaşındaydım 150 dolara panasonic takoz (o zamanlar iyiydi)telsiz ev telefonu almıştım sırf manitayla rahat konuşabilmek için:ehe cebimize jeton doldurup azmı telefon kulubesi bekledik:)

haltie

haltie

Üye
™ мγdяєaм;1920442' Alıntı:
Yok Burda Stop ! :D Hoşuma Gitmezdi Aksine ... İçimde Korku Oluşurdu :s
Ya 3G Olduda Nee Oldu Anlamıyorum Ki :D
Bakk Onun Hakkında da Konu Accam İycene Sacmadılar :D
Cep Telefonları Mutlulugumuzu Bozdu :D Şimdi Elimizden Tıktıktık Düşüremiyoruz :D

bizi burda buluşturan yine cep telefonu iyi yönleride var:p

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Hangimiz düşmedik kara sevdaya

Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi

Hangimiz bir kuytu köşe başında

Bir vefasız için yol gözlemedik ... Ah Jet10lar ahh

haltie

haltie

Üye
jetonlar özeenle delinir defalarca kullanılırdı:ehe

Progressivity

Progressivity

Üye
walla insan oğlu olarak sistemin açıklarını kullanmayı sistemi kullanmaktan daha çok seviyor ama biraz gizem insanı heyecanlandırıyor bence bir mahsuru yok tadında oldugu taktirde