casus pc programı buyrum arkadaslar bı tsk yerlıdır...

Sponsorlu Bağlantılar

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
casus pc programı buyrum arkadaslar bı tsk yerlıdır...
casusu pc purogramı pc de ne yapılıyor nerelere gırılıyor kıme ne yazılıyor hangı sıteden ne ındırılıyor hepsını kayd edıp onceden belırledıgınız bı meıl adresıne belırlı perıyodlarda gonderıyo ıster kendı pcnıze yukleyın cocuklarınız yada aıle fertlerınız ne yapıyor gorun yada baska bı pc ye yukleyın o pc dekıler ne yapıyor gorunn..tamamen casusu bı purogramdır gorunmez.....superrr ama kurulumda ugrastırır bıraz..

• Beğen
Tepkiler: furkeyn, AHMETCAN42100, iblalim ve 5 diğerleri

EqoKraL

EqoKraL

Üye
virüslü ama ha hatırlatiyim ama ben yine kullanıyorum

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
ne vırusu cıktı ??? bence sorun yaratmazz.

Figo_78

Üye
tşk

polo291

polo291

Üye
süper tek kelimeyle harika program:kop: tşk

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Dosya virüslü değil...Sadece hareketlerinizi takip edip raporladığı için antivirüs programları virüs olarak algılar gayet normal...

kuralsızmc

kuralsızmc

Üye
eywallah qardeş ama link te sorun yaşanıyor link çoqaltsan iyi olur:off:

cepdelisi63

Üye
link ölüüüüü

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Link sağlam arkadaşlar...Çıkan sayfada sağ alt köşede indir butonuna tıklayınız...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Link değiştirildi...Direkt indirebilirsiniz...

zaza1203

Üye
arkadaşlar sakın ama sakın kurmayın kullanmayın.ben kurdum pc birdaha açılmadı.açılış ekranına geliyor öylece kalıyor pc.güvenli kiptede açmıyor,msdos modunda açılmıyor.sakın kulllanmayın.

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sakın ama sakın kurmayın kullanmayın.ben kurdum pc birdaha açılmadı.açılış ekranına geliyor öylece kalıyor pc.güvenli kiptede açmıyor,msdos modunda açılmıyor.sakın kulllanmayın.
bu kadar ınsan kurmus kullanıyorda hıc bı sorun yok bı tek sendemı sorun yarattı okudunmu dıger yorumları hıc sen kuramadıysan ben ne yapayım yanı....:angry:

ugur.amca

Üye
teşerrkür

zordurum81

Üye
yükledim programdan çıktıktan sonra.c de bulup tekrar tıklıyorum sonra ctrll.alt.f7 yapıyorum açılıyo yani benim işim bitip kapattıktan sonra benden başka kimse giriş (ctrl.alt.f7)de yapsa göremez ..şimdilik iyi teşekkürler umarım bir günlük falan değildir...

angel034

Üye
arkadaşlar bu casus programına ihtiyacım var biri bana yardımcı olsun lütfen.bu konularda cahilim:(.nasıl,nerden indirebilirim ve karşı pc ye nasıl gönderebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim çok önemli bu benim için teşekkürler.

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
eline sağlık

salih1906baba

salih1906baba

Üye
tsk

Figo_78

Üye
teşekkürler

aysegul6401

Üye
tesekkurler arkadasım ama ben ındırdım kuramadan nortın alarm verdı.pc yı yeni aldım devam edıyımmı etmıyım mı

Takipçi Satın Al

Üst Alt