BiR DüŞ KurDuM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Love Prince

Love Prince

Üye
    Konu Sahibi
BiR DüŞ KurDuM
Sabaha karşı bir düş kurdum.Yalnızlığımın eşiğinde, acabalarımın senfonisi çalıyordu. Belkilerim vardı Birde , birde sensizliğim

Sabaha karşı bir düş kurdum.Sen bundan habersiz Benden habersiz uyurken.Düşlerimi gezdirdim.Uykusuzluk diyarının tenha caddelerinde Ve düşüncelerimin hiç bilinmedik, ıssız köşelerinde, sen oldum

Sabaha karşı bir düş kurdum Seni kurdum zamansızVe amansız Ve herşeyi yanıma alarak, adımlarının gölgesi oldum.Sen oldum Sensizlik oldum

Sabaha karşı bir düş kurdum.Düşümde güneşi, güneşte aydınlığı, aydınlıkta seni, sende ise kendimi buldum Neler yazmadımki adına

"Baş harflerini nerelerde kullanmadımki, hatta noktasızlara nokta koyup, adını bile kısalttım, kimse bilmesin diye"

Mana aradım çözümsüzlüğün ortasında
Sabaha karşı bir düş kurdum.Gecenin en sonuna gidiyorGünün ilk ışıklarını karşılıyordumSaat dördü vururken
Ben hala seni düşünüyordum

"Sen yoktun biliyorum.Benimkisi, çok uzaklarda, bilinmedik bir şehrin, en kuytu en karanlık , şimdilerde özlem dolu bir evin değişmesini bekleyen patlamış ampulu gibi,
Işıksız geceleri aydınlatma hevesi"

Özlem dolu bir insan ne yapıyorsa ben de onu yapıyordum Sensizliğe doğru yürüyor, dönüp bakmadan ardıma Gidiyordum işte
Gidiyorum

arslansem

arslansem

Üye
Bu senin mi Hüseyin :D

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
güzel olmuş (:

arslansem

arslansem

Üye
Derleme mi :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...