Creative Zen Mosaic

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xsailor

Üye
    Konu Sahibi
Creative Zen Mosaic
Mosaic'imi aldım mayıs ayında yani baya oldu geçen gün müzik atayım dedim taktım oda ne bilgisayarım görmüyor aynı kabloyu çeşitli işlerde kullanıyorum farklı kablolar kullanıyorum yine olmuyor ama harici disk olarak ayarladığım zaman mesela 128MB görüyor neden olur çaresi var mıdır?????:ağlarım::vur

elive

elive

Emekli Yönetici
mp4 playerınızı resetleyınız. olmazsa formatlayınız.

xsailor

Üye
    Konu Sahibi
nasıL format atacağım bilmiyorum :/ ayrıca resetLedim yine aynı servisemi yoLLasam...:d:

Strazburg

Üye
Bana yardım edin lütfen benim mp3 çalarım şarj olurken niye kilitleniyor? Şarj olurken kullanılmıyor mu?

elive

elive

Emekli Yönetici
nasıL format atacağım bilmiyorum :/ ayrıca resetLedim yine aynı servisemi yoLLasam...:d:

cihazını bilgisayara bağlayınız. daha sonra bilgisayarın masaüstünden tekrar bilgisayarım a gidin orada sizin bağladığınız cihaz gözükecek onun üstüne gelip sağ tıklayıp biçimlendir diyin.

bunun neticesinde sorun devam ederse aldığınız yerden destek alabilirsiniz. umarım garantili ürün almışsınızdır..

xsailor

Üye
    Konu Sahibi
Ürün ggarantili Media Markt'tan aLdım ama zaten benim sorunum PC'nin playerimi qormemesi...

xsailor

Üye
    Konu Sahibi
Ve yaptım... Aygıt yoneticisinden... driver buldurdum oldu.. isteyene resimli anlatırım...

hulya8986

Üye
aynı sorun bende de var ve hala çözemedim resimli anlatırsanız çok sevinirim...:heyo:

cakal_78

cakal_78

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt