geriye dönüp bakmamak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zalim24

zalim24

Üye
    Konu Sahibi
geriye dönüp bakmamak
Çok genç bir adam yoldan geçerken bir evin önünde durmuş çok güzel genç bir kız şişman,kısa boylu,saçları dökülmüş bir adamı işine yolcu ediyormuş.Yoldan geçen genç anlamışki bu çirkin adam güzel kızın kocası.Adam gidince genç adamda kızın kapısını çalmış.Kapı açıldığında"senin kadar güzel ve genç bir kız nasıl böyle bir adamla evlenebilir ve tüm hayatını böyle geçirebilir"diye sormuş.Genç kızda adamı içeriye davet ederek"arka tarafta bir bahçe var bir sürüde gül git oraya ve bana en güzel gülü getir"demiş."Ama geçtiğin yollardanikinci kez geçmeyecek,arkada kalan gülleri dönüp koparmayacaksın".Genç adamçıkmış bir-iki adım attıktan sonra çok güzel açmış kırmızı bir gül görmüş tam koparmak üzereyken onun arkasında tomurcuk halinde sarı daha güzel bir gül görmüş onu koparacağı sırada yine arkasındakini daha çok beğenmiş öyle diye diye ilerlemiş ve en son kurumak üzere olan bir gül görmüş.Geri dönme şansı olmadığı için o gülü koparıp genç kıza"İŞTE EN GÜZELİ BU"demiş.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Güzeldi:) Farklı birşey bekliyordum açıkçası:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:kop:
Ata Abi kesin o bölümü görüp editlemek için beklemiştir :ehe

zalim24

zalim24

Üye
    Konu Sahibi
:) zaten herşey istediğimiz gibi de gitse genede mutlu olamayız. insanoğlu işte.

turkordu

turkordu

Üye
Güzel hikaye

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
iciniz fesat iciniz... :d:
Genç ve güzel bir hatun, kocası şişman kısa ve kel, kadını evde bırakıp gidiyor...

Kapıyı çalıp da bu işin nasıl olduğunu sorabiliyor ise hikâyedeki kahraman belli ki yakışıklı ve cesaretli bir arkadaş.

Kız daha bismillah, adamı eve alıyor.

Sonra?
Arkadaki gül bahçesinde gül toplatıp uzak doğu felsefesi yapıyor Konfüçyüs falan...
Hadi canııııım... :ehe
Kız uzak doğu felsefesine girer belki de onun adı Konfüçyüsçülük olmaz :naughty:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Mutlu son ile bitiyor :ehe

Berlin Boleyn

hikaye kendi içinde büyük bir çelişki içinde

arkadaşlar kız genç bir kız değilmi? eeeee sanki kadın 35 yaşındada bugüne kadar armudun sapı üzümün çöpü deyip beğenmemiş damat adaylarını sonra sakat neyin kalmış bu hem kel hem fodul adamlamı evlenmiş..

hahaha güldürmeyin yahu

ozaman bu genç kız baya motorizeymişki bütün erkekleri elden geçirmiş sonra kala kala bu hem kel hem fodula kalmış vah zavallı genç ve güzel kız vah:ehe

buna kim inanır kadir inanır..

okadar güzel kız anca bu kelin çok parası varsa evlenir onla yalan sölemesin yok gül bahçesinde dolandımda geri dnemedim son çare bu fodul gülü aldım bırak bu işleri devlet su işler:ehe

o genç çocukta kadına sulanma ayağına gül bahçesine dalmışmış 2 sininde içi gidiyordur o bahçede çimlerede yuvarlanmamak için insanları kandırmasınlar oldu olacak bizleride leylekler getirdi:Dhahahahahaha

daha yazardımda mürekkebim az geldi:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:ah

Berlin Boleyn

ne oldu enes:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kendi yorumunda kendinle konuşmuşsun okurken çok eğlendim :ehe

haltie

haltie

Üye
sigarada içsin ozaman:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Keyif kahvesi :ehe :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...