Turizm mi? Bilgisayar mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
Turizm mi? Bilgisayar mı?
Ben Otelcilik Ve Turizm Meslek lisesinde 2. sınıfta okuyorum. Ailem liseyi bitirince bilgisayar Öğretmenliği oku diyor. Ben Turizm okumak istiyordum ama kafam karıştı. Çok bilgisayar başında oturuyorum. İleri Seviyede Asp biraz Php bilgim var. Ben ne yapıcam şimdi! Kendi kendime düşüneceğime size sorayım dedim. Lütfen ciddi şeyler yazın geleceğim söz konusu :hmmm

Sehzade

Üye
turizmn onu acık bence :oke: ama bilgisayardada kendini gelistirip baya saglam bi yere kapak atman lzm ogretmenlik falan bnce iyi deil

--------------- Ekleme ---------------

bu arada ben anadolu lisesinde okuyorum asp php html java ve c++ biliyorum bence pc konusunda kendini daha cok gelistir

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
Bende öyle düşünüyorum ama kafamı karıştırıyorlar sürekli :D

Sehzade

Üye
Bende öyle düşünüyorum ama kafamı karıştırıyorlar sürekli :D
bak sen kendi bildigini yap sonucta kendi gelecegn sewerek yaptıgın meslek en iyi meslektir bence
ama dogru kararı vermek icin cevrendekilerin goruslerinide dinle:)

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
2 senem var düşünmek için :)

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
Turizmde bi kere gecen gündüzün belli değil.. Günde 16-18 saat çalıştırıyolar.. Haftada 1 gün izin günün var ama hiç yetmiyor.. Yüksek bir noktaya gelebilmen için çok çalışman lazım.. Benim bir tanıdığım var garson olarak başlamış 22-23 yılda anca head waiter olmuş.. Turizm artık eskisi gibi değil diyorlar.. Staja gitmişmiydin sen ?? Gitmediysen zaten gidince görürsün o zaman zaten fikrin değişir.. :bye2:

Sehzade

Üye
Turizmde bi kere gecen gündüzün belli değil.. Günde 16-18 saat çalıştırıyolar.. Haftada 1 gün izin günün var ama hiç yetmiyor.. Yüksek bir noktaya gelebilmen için çok çalışman lazım.. Benim bir tanıdığım var garson olarak başlamış 22-23 yılda anca head waiter olmuş.. Turizm artık eskisi gibi değil diyorlar.. Staja gitmişmiydin sen ?? Gitmediysen zaten gidince görürsün o zaman zaten fikrin değişir.. :bye2:
abi cocuk okuyup gidecek univ turizim mevzunu adam garsonluk yapmaz ztn

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
İşletme okumayı düşünüyordum. :D

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
Ben Bilgisayar ile ilgili bir üniversiteye gitmek istesem Katsayı meselesi falan nası olacak! Birde bilgisayar ile ilgili bir üniv. gitsem turizmi boşuna okumuşum gibi gelir mi ki acaba!

Sehzade

Üye
Ben Bilgisayar ile ilgili bir üniversiteye gitmek istesem Katsayı meselesi falan nası olacak!
ya bu katsayıyı kmse cozemedi surekli degisiyor :D ben artk sadece ders calısıyorum sınava girerim iyi yaparım kazanırım ins:D katsayı baglamaz yane:D

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
ünv okuyup gitse bile orda onu hemen head waiter olarak almazlar zaten.. ben sadece ona örnek verdim..yükselmesi için yine bi zaman süreci geçmesi lazım.. katsayı konusuna gelecek olursak meslek lisesiler 0,13 anadolu liseleri 0,15 ile çarpılacak.. 6-7 soru fazla yaparak onlarla eşit konuma geleceğiz..

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
Tamam şuan bilgisayar daha iyi gibi gelmeye başladı. :D birde eşit ağırlık galiba benim Sayısal hiç iyi değil! Ama sözel çok iyi Oks de çekmiştim :D

çekmiştim yazcaktım ama bi türlü dizeltemiyorum :D

Allah allah F.u.l.l niye görünmüyo bende !

Sehzade

Üye
ünv okuyup gitse bile orda onu hemen head waiter olarak almazlar zaten.. ben sadece ona örnek verdim..yükselmesi için yine bi zaman süreci geçmesi lazım.. katsayı konusuna gelecek olursak meslek lisesiler 0,13 anadolu liseleri 0,15 ile çarpılacak.. 6-7 soru fazla yaparak onlarla eşit konuma geleceğiz..
abi kimseyi direk yuksek almıyolarki zaten kendini gelistirecek bnmde tm matematik kotu ama yapacaz mecbur

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
Tamam şuan bilgisayar daha iyi gibi gelmeye başladı. :D birde eşit ağırlık galiba benim Sayısal hiç iyi değil! Ama sözel çok iyi Oks de çekmiştim :D

çekmiştim yazcaktım ama bi türlü dizeltemiyorum :D

Allah allah F.u.l.l niye görünmüyo bende !

sözel bölümün iyiyse sende sözelden öğrenci alan bölümler seç mesela ; basın yayın - coğrafya - halkla ilişkiler - radyo sinema televizyon - tarih öğretmenliği gibi bölümler sözel ağırlıklı olarak alıcak artık bunlardan seçebilirsin..

victory_nero

victory_nero

Üye
bilgisayarla ilgili bir bölüm seçeceksen sana tek tavsiyem çok çalışman lazım örnek dersler matematik ve fizik bu derslerin çok iyi olursa programlamada eline su dökemezler.

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
evet bilgisayar bölümü zaten MF den alıyo.. fen ve matematiğin çok iyi olması lazım..

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
O zaman ben turizme devam edicem gibi görünüyor! Bu sene matematiği bile zor geçerim bizde fizik kimya yok. Zaten sölemiştim Matematik hiç iyi değil fen idare eder. Turizme devaamm!

arslansem

arslansem

Üye
Severek okuyacağın bölüme git.İnsan sevmediği bişey yapamaz.Şu an bsayarla uğraşıyorum diyorsun demek ki ilgi duyup bsayarla vakit geçirmekten hoşlanıyorsun.Turizm ise sadece okuduğun bölüm.Bsayar derim ben bir bsayar öğretmeni adayı olarak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt