Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ben burada bir çok telefonu türkçeleştirdim. en son bir tane 6220c geldi ve deli etti beni. ne upgrade, ne downgrade, ne de dead phone işledi. phoenix de normal mode da upgrade ve downgrade kesinlikle ürün sürümünü okuyamadı phoenix. sebebi ise işte bu xx.xx.xx sürümleri yüzünden. tahminimce bu yazılım sürümleri legal bir sürüm değil. yani nokia nın çıkardığı sürümler değil. ve bu yüzden de zaten sürümü okuyamıyor ve xx.xx.xx yazıyor. sanırım tek yapabileceğin bir cep telefoncuya gidip grifin boxları tarzı bir flash box ı ile nokianın versiyonlarından attıracaksın. ve daha sonra phoenix ile istediğin bir versiyona yükseltebileceksin. benim bildiğim bu kadar.

benim telefonum 6220c sun 5.15 versiyon phoenix ile attım problem yok.
telefona har ve soft format atın phoenix ile atamazsanız jaf ile deneyin ölü flash atmayı

hakan karakaya

Üye
phonex programını çalıştırdım. kurulum tamamlanınca bilgisayara reset attım. usb kablosunu çıkardım ama telefon açılmadı. ne yapmam lazım? lütfen yardım edermisiniz...

--------------- Ekleme ---------------

phonix programını çalıştırdım. kurulum tamam yazdı (succeeded yazdı) programı kapattım, bilgisayarı açtım kapattım, usb kablaosunu çektim ama telefon açılmadı. ben açmayı denedim gene açılmadı. ne yapmam lazım?

sedat-ozturk

Üye
ya arkadaşlar 5800ı buluyor program,image file indir diyorum indiriyor ama firmware update dediğimde cihazla ilgili bilgileri bulamıyor.cihaz bilgilerine bakıyorum buluyor ama firmware update te neither dp bilmem ne nor dp bilmem ne does not foun diyor orda da kalıyor.refurbish yapamıyorum

acd_80

Üye
ben burada bir çok telefonu türkçeleştirdim. en son bir tane 6220c geldi ve deli etti beni. ne upgrade, ne downgrade, ne de dead phone işledi. phoenix de normal mode da upgrade ve downgrade kesinlikle ürün sürümünü okuyamadı phoenix. sebebi ise işte bu xx.xx.xx sürümleri yüzünden. tahminimce bu yazılım sürümleri legal bir sürüm değil. yani nokia nın çıkardığı sürümler değil. ve bu yüzden de zaten sürümü okuyamıyor ve xx.xx.xx yazıyor. sanırım tek yapabileceğin bir cep telefoncuya gidip grifin boxları tarzı bir flash box ı ile nokianın versiyonlarından attıracaksın. ve daha sonra phoenix ile istediğin bir versiyona yükseltebileceksin. benim bildiğim bu kadar.

arkadaşlar yazılımı güncelledim phoneix ile inan nasıl yaptığımı bende bilmiyorum. kurcaladım oldu. :))) tşkler.

bahadır1970

bahadır1970

Üye
tolga kardeş 6680 rm-36 güncelleme sonrası ing oldu türkçe yok şu an 5.04.40 v. benim sorunuma bu yolla çözüm bulunurmu? bu linkler paralı üyelik istiyor indireceğimiz başka link varsa lütfen yardımcı olun. teşekkür ederim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
tolga kardeş 6680 rm-36 güncelleme sonrası ing oldu türkçe yok şu an 5.04.40 v. benim sorunuma bu yolla çözüm bulunurmu? bu linkler paralı üyelik istiyor indireceğimiz başka link varsa lütfen yardımcı olun. teşekkür ederim.

phoenix ile türkçe dil kodunu secerek tekrar aynı yazılımı yükleyin.

phonex programını çalıştırdım. kurulum tamamlanınca bilgisayara reset attım. usb kablosunu çıkardım ama telefon açılmadı. ne yapmam lazım? lütfen yardım edermisiniz...

phonix programını çalıştırdım. kurulum tamam yazdı (succeeded yazdı) programı kapattım, bilgisayarı açtım kapattım, usb kablaosunu çektim ama telefon açılmadı. ben açmayı denedim gene açılmadı. ne yapmam lazım?

telefona hard format atın.

hakan karakaya

Üye
hard format attım tele ancak, telefon küçük bir titreşim yapıyor ama açılmıyor. pilin 4 te 3 ü dolu idi ben phonix i yüklemeden önce. phonixi yüklemeden önce sorunsuz soft ve hard format da atmıştım. acaba flash iki part olarakmı yüklenicekti? yani ilk resetten sonra phonix i tekrar çalıştırıp part 2 yi yükledikten sonramı usb kablosunu çekecektim? flash yarım yüklenirse telefon servislik oldu galiba...:(

bahadır1970

bahadır1970

Üye
Tolga kardeş paralı üyelikten başka link yokmu üyemi olalım rapide

yusufberk

Üye
merhaba b
bende yurtdışından getirilmiş ve kayıt edilmiş nokia e71-2 var.3g si aktif olamıyor ,nedeni ise RM sinin türkiye standartlarına uygun olmamasıymış.200.21.118 ve 27.11.2008 de yükleme yapılmış, RM-357 , Nokia E71-2 (236.03)
Bu özelliklerine göre nasıl bir yol izleyerek versiyon düzenlemesi yapılabilir,3G si nasıl aktif edilebilir,türkçe diline çevrilebilir? Yardımlarınızı bekliyorum .saygılar.
Serhat

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
hard format attım tele ancak, telefon küçük bir titreşim yapıyor ama açılmıyor. pilin 4 te 3 ü dolu idi ben phonix i yüklemeden önce. phonixi yüklemeden önce sorunsuz soft ve hard format da atmıştım. acaba flash iki part olarakmı yüklenicekti? yani ilk resetten sonra phonix i tekrar çalıştırıp part 2 yi yükledikten sonramı usb kablosunu çekecektim? flash yarım yüklenirse telefon servislik oldu galiba...:(

part 1 ve 2 rar dosyalarıdır o acılınca tek bir exe dosyası olur.
eğer su anda hard format atılmıyorsa ya servise götüreceksin yada jaf ile dead flash onarımı yapacaksın ama benim tavsiyem direk servise götür.çünkü onda hata yaparsan servisde düzeltemez.

merhaba b
bende yurtdışından getirilmiş ve kayıt edilmiş nokia e71-2 var.3g si aktif olamıyor ,nedeni ise RM sinin türkiye standartlarına uygun olmamasıymış.200.21.118 ve 27.11.2008 de yükleme yapılmış, RM-357 , Nokia E71-2 (236.03)
Bu özelliklerine göre nasıl bir yol izleyerek versiyon düzenlemesi yapılabilir,3G si nasıl aktif edilebilir,türkçe diline çevrilebilir? Yardımlarınızı bekliyorum .saygılar.
Serhat

http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-5800-gibi-telefonlarin-rm-kodunu-degistirmek-247998.html

bu linkte anlatıldığı gibi yapacaksın.

keyfff

keyfff

Üye
Allah razı olsun kardeş çok işime yaradı

bahadır1970

bahadır1970

Üye
tolga kardeş programları indirdim nokıa 6680 e flash atarken hata verdi ve şu hata kodu (The mode setting request failed.
There were problems in communication with the product. Check that the product is connected properly and that the connection has been established.
HRESULT 0x80042007 (-2147213305)
Dtl: Could not send data to the driver, reason: 0x8400441A. Common USB DCM: Device was not connected, check that the cable is properly plugged and the device's power is on. ??????????????e
Connection: Driver message send failed;MTI32=0x8004201d
PNMsgIO: Message send timeout, no OnSent event;MTI32=0x80042007
CMtcFN::TryReadProductMode, failed;MTCFN=0x80042007
CMtcFN::RefreshMode, failed;MTCFN=0x80042007) çok bekledim düzelmedi daha sonra telefonu pc den ayırdım şimdi ise bir nokıa yazısı çıkıyor ve kayboluyor bu işlem devam ediyor tavsiyelerini bekliyorum. acilen

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
tolga kardeş programları indirdim nokıa 6680 e flash atarken hata verdi ve şu hata kodu (The mode setting request failed.
There were problems in communication with the product. Check that the product is connected properly and that the connection has been established.
HRESULT 0x80042007 (-2147213305)
Dtl: Could not send data to the driver, reason: 0x8400441A. Common USB DCM: Device was not connected, check that the cable is properly plugged and the device's power is on. ??????????????e
Connection: Driver message send failed;MTI32=0x8004201d
PNMsgIO: Message send timeout, no OnSent event;MTI32=0x80042007
CMtcFN::TryReadProductMode, failed;MTCFN=0x80042007
CMtcFN::RefreshMode, failed;MTCFN=0x80042007) çok bekledim düzelmedi daha sonra telefonu pc den ayırdım şimdi ise bir nokıa yazısı çıkıyor ve kayboluyor bu işlem devam ediyor tavsiyelerini bekliyorum. acilen

1. sayfada anlattıklarımı tam yaptıgın zaman boyle bir hata olmuyor tahminen driverları eksik veya bağlntı modunda bir hata yaptın .su anda telefona hard format atıp telefonu ilk once depolama modunda bagla ve tüm baglantılar tamamlanınca cıkar ve pc suit modunda bagla yine driver vs yükleme işlemlerini tamamlasın ardından bilgisayarı ac kapa tekrar pc suit modunda bagla.ve tekrar yüklemeyi dene ama kablo bağlantısı kesilmesin cünkü N73 ve 6680 telefonların usb kabloları bazen takılı olsada ufak dokunma ve oynamalarda bağlantısı kopuyor.

dcevdett

Üye
İşlemleri adım adım yaparken şöyle bi hata verdi
2 kere denedim ama bişi değişmedi yardımcı olursanız sevinirim.

mustafa

mustafa

Üye

windows 7 de değil de xp de dene bi arkadaşım

dcevdett

Üye
windows 7 de değil de xp de dene bi arkadaşım

Hata vermesinin işletim sistemiyle ne alakası olabilirki?
Şimdi XP geri yüklemek zaamanımı alır baya bunun başka bi yolu daha olmalı...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

programların hepsini your uninstaller vb programla kaldırın ve ardından bilgisayarı acıp kapatıp tekrar kurun ve bastan deneyin.

dcevdett

Üye
Ok teşekkürler akşama deniyecem sonucu yazarım buraya:)

Üst Alt