"GS ile dalga geçtim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
"GS ile dalga geçtim"
Galatasaray ile dalga geçtim"
Kayserispor basın sözcüsü Yücel Şahin, Ali Turan'ın Galatasaray'a transferi ile ilgili yaptığı açıklamayı "dalga geçmiştim" diye değerlendirdi.
Şahin, Kayseri'de yerel bir TV'de yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu.
"Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur. Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz" şeklindeki Anadolu Ajansına yaptığı açıklamanın dalga amaçlı olduğunu savunan Yücel Şahin, “ kim kime bu paraya futbolcu verir veya vermiştir. Açıklamalarım Galatasaray Kulübü ile dalga geçmek içindi” diye konuştu. Yücel Şahin'in bu şok sözleri Kayseri spor kamuoyunda da tepkiyle karşılandı. Yerel Tv ve gazeteler Kayserispor gibi bir takımın basın sözcülüğünü yapan birinin Galatasaray ile değil Türk futbolu ile dalga geçtiğini ve bu durumun affedilecek bir yönünün bulunmadığı vurguladılar.

Cynical

Cynical

Üye
Futbolcunun değeri bahsedilen rakamdan fazla olabilir ama sen bonservisini sıfırladın bu demeçlerle. 5 kuruşa alıcı bulabilirsen durma git... :@

haltie

haltie

Üye
dağ dağa kümüş dağın haberi olmamış:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Ne zannediyor bu kendini?Dış kapının dış mandalı,çapın ne senin :ehe
Burada Kayseri yönetimini aciz ve suçlu görüyorum.Böyle bi adamın yönetimde yer alması Kayserispor gibi saygın bi kulüpte olmaması gereken birşey.Yerel medyada gereken tepkiyi göstermiş zaten ;)

haltie

haltie

Üye
O söz fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış değilmiydi ya :hmmm
her neyse bizde bi espiri yapalım dalga denizde olur :aha:

hayır tavşan dağa küsmüş olucak:ehe

--------------- Ekleme ---------------

Ne zannediyor bu kendini?Dış kapının dış mandalı,çapın ne senin :ehe
Burada Kayseri yönetimini aciz ve suçlu görüyorum.Böyle bi adamın yönetimde yer alması Kayserispor gibi saygın bi kulüpte olmaması gereken birşey.Yerel medyada gereken tepkiyi göstermiş zaten ;)

kayserispor transfer konusunda apaçi gibi hiç etik yaklasmıyoır topuz oluyını hatırlayalım

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Kayseri takımından adamlarda gs ile dalga geçiyo ya helal olsun tutdum ben adamı ...:ehe

Atakan

Atakan

Üye
Gs ile dalga geçmiş :ehe Bak bak :ehe
Ama bunu hep yapıyor Kayseri takımı Topuzla,Gökhana yapılanları hatırlayın.Kaç katı fiyatına sattılar bu oyuncuları? Anladı tabii Gs yemez böyle şeyleri... Dalga geçtim falan diyor işte :ehe
Ayrıca senin oyuncun artık 10 para etmez,kadro dışıda bıraktın *t gibi tekrar oynatacaksın...(yada sezon sonu bedava :kop:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
saçma bir açıklama olmuş kim kimle dalga geçmiş..sen kimsin ki dalga geçeceksin..

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Kendi çapında dalga geçmiş Nadir Abi..:D:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Çok talihsiz sözler ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...