Sehzade
Üye
eyw oyle bi niyetim var bugun hic cıkmadım sabah dokuzdan beri acık hesab xD nadir abiyi izliomSen bize takıl forumdan çıkmazsın hiç

eyw oyle bi niyetim var bugun hic cıkmadım sabah dokuzdan beri acık hesab xD nadir abiyi izliomSen bize takıl forumdan çıkmazsın hiç

abi bu arada tek ezik rutbeli bnm![]()
![]()
azimliyiz birader onumuzde km durur xDeskiden bende öyleydim faruk merak etme bu yaşlıları geçeriz![]()
eyw oyle bi niyetim var bugun hic cıkmadım sabah dokuzdan beri acık hesab xD nadir abiyi izliom![]()

Ben de Nadir Hoca ' dan feyz alırım hep onu takip ederek geliştirdim kendimi forumda .Hasan yahu yoksa biz mi abarttık Abicimacayip komik geldi bize , dağıldık

nerde?..azimliyiz birader onumuzde km durur xD
bugun forumda 1 msjlı adam konu acmıs admin olmak istiyorum die xD

sorun deil birader ztn sıkıldım ondan kız bugun msj atmıs anti vir engelledi dava cıktı xDBen de Nadir Hoca ' dan feyz alırım hep onu takip ederek geliştirdim kendimi forumda .
Tebrik Ederim kardeşim .. bu arada kaspersky için yardım edemeyeceğim maalesef , 5800 yok bende
azimliyiz birader onumuzde km durur xD
bugun forumda 1 msjlı adam konu acmıs admin olmak istiyorum die xD
görmedim gerçi haftada bir delinin teki açıyor admin yapın beni diye ama olsun 

Eee.bu kadar albaya binbaşıya bir teğmen lazım Farukçuğum

goreceksinz admin olacam herkes biyat edecek xDAlbayım bu işi biliyor ya ,boru değil yani![]()

abi yaslandın sen genclerin hızına yetisemiosun xDyaw ben Fransız kaldım..![]()
sorun deil birader ztn sıkıldım ondan kız bugun msj atmıs anti vir engelledi dava cıktı xD

ölecem yaaakaspersky asıkların arasını bozan anti virus xD
nadir abi konu bu
konu bugunun deil belki gormussunzdur
http://www.maxicep.com/site-hakkinda/admin-olmak-istiyorum-290534.html

sen öyle san ben iki tarafa mesaj yolluyom habire..abi yaslandın sen genclerin hızına yetisemiosun xD

sizi buraya çektim diğer tarafta rahatım..