buraya uye olali epey oldu
melek ile
enes iyi bilirler ilk onlari tanidim burda canlarim enes in bazen sacma bazen deli konulari oldururdu beni meleginde oyle maxi nin çilginlari sizleri çok seviyorum canlarim

ata daha nickini bikere bile dogru yazmadim heralde
preator muydu neyse sonra onu tanidim avatarda avatar diye ba$imi yedi yapamiyodumki sonra kendisi yapmak zorunda kaldi cokta guzelini secti sagolsun senide seviyorum karde$im bigun oyununa gelcem ata artik 2025 temi olur 2026 tami bilinmez hatta
mesut la lovestarla gelcez bekle sen bizi
mesut lovestar iyiki tanidim onu kendisi hem yardim melegidir hemde maxinin guzel sesli $airi seni çok seviyorum mesut her$eye ragmen gulumsemeli insan der hep gulumsemeyi ondan ogrendim sanada ziyarete gelcektim ben demi in$allah torun torba sahibi olmadan gelirim

e$imle ada$iyla motor yari$tircaklar bakalim kim kazancak
isa ile erol karde$lerim her gorduklerinde hal hatir sormadan gecmeyen saygili delikanlilar sizleride çok seviyorum karde$lerim
nadidem guldalim deyince kizar bana gulde degil dalmi? der hep canim benim senide çok seviyorum bana selam vermeden kapatmaz pc sini canim benim
burcu net ogretmenim bana hergun bi$ey ogretmeye çali$ir ogretirde az ba$ini $i$irmedim onunda her kahrimi cekiyo yogun olsada bana hep vakit ayirir canim odeyemem hakkini senide cok seviyorum
mustafa furkan onunda cok yardimlari oldu bana her konuda allah razi olsun karde$im senide çok seviyorum
halit onu yeni tanidim sayilir ablasina saygili biri bugunlerde hem ayin uyesi hemde bir dizide iki dakka goruktuyaa havasi batsin yakla$ilmaz artik kizar $imdi boyle dedigime

haala imzali resim gondercek ablasina bekliyoz bakalim

halit senide cok seviyorum karde$iim
samsunspor bikere konu bul dedik bin pi$man oldu, daha konu bul demem ona

ama selamimi verir halini hatrini sorarim karde$imin saygilidir iyi insandir kendisi senide seviyorum karde$im
burak, gokhan, omer bugunlerde goremiyorum onlari hersabah gunaydin abla nasilsin demeden okula gitmezler gorunmesenizde sizleride seviyorum karde$lerim

berlinim boleyim deli dolu bir kiz yoklugumda profilime gelip gelip aglami$ kiyamam $imdi kendisi az gorunuyo ozledim senide seviyorum canim benim
burcu ogretmen
mehmet
yaptigi imzalariyla unlu hakan
mapavri
sil_ ba$tan
kendilerini çok tanimiyorum ama bayramlarda hiç unutmazlar konularina davet ederler sagolsunlar sizleride çok seviyorum karde$lerim
semih arslansem gececilerden kedisi yildiz tilbe delisi çok renkli biri esprili ablasina saygili senide seviyorum karde$im
yasminoz hergece

bu 3 prolu adam smileyi ile giri$ yapar az gorunur kendisi senide çok seviyorum yasminim
diablos sporcu bir tip saygili ali seni sevmiyorum desem kirilirmisin kirilmasin $aka tabi

arada selamla$iriz kendisiyle
alperenbugra koyu be$ikta$li oldugunu biliyorum bide guzel muzik zevki olan biri diye du$unuyorum fazla tanimasamda senide seviyorum karde$im
i$te boyle maxi cep uyeleri unuttuklarim varsa vardir mutlaka unuttuklarim sizleride seviyorum
bazen burdan sogudum oluyo oyle olsada burayi seviyorum maxi cepsiz olmuyo

burcum canim bikere daha sana te$ekkur ederim

ben bu gidi$le 60 ima gelince buraya admin olurum demi fazla gec kalmi$ olmam demi
neyse allah senden razi olasun seni cok seviyorum peri kizi