Nokia N97 problemleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cepn97

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 problemleri
merhaba arkadaşlar;
Nokia N97 kullanıcısıyım, telefonum sabahları açınca kendi kendine kapanıyordu, ve security module error, memory uyarısı veriyordu, telefonu servise gönderdim, yazılımını güncellediler ve donanımsal bir sorun olup olmadığını test ettiler, donanımsal bir problemi yok şükürler olsun. Telefonu gece kapatıktan sonra sabah tekrar açınca telefon kendini yeniden başlattı, servise tekrar yolladım, ve tekrar yazılımını yüklediler, bu sabah telefonu açtıktan sonra ise yine security module error ve memory uyarısı verdi. Neden olabilir? Avea hat kullanıyorum, sim cardtan bir sorun oluşabilirmi?

deneyimlerinizi paylaşırsanız müteşekkir olurum

Sehzade

Üye
suan bnm n97de kendi kendine acılıp kapanıyor ankaraya gidince servise yollicam..
istersen hard format at belki duzelir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hafızasına yüklediğiniz bir takım programlardan kaynaklanıyor olabilir..harici hafızasını biçimlendirin..

cepn97

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı kullanmıyorum, Ovi store dan msn messenger harici bir program kurmadım. ilk kez nokia telefon aldım, bir dahada almam asla!

one2one2

one2one2

Üye
selam arkadaslar aynen benimde basima geldi sabah telefona baktigimda telefon kapanmis. 1 tanede cevapsiz cagri var sanki bilerek acmadik sonra telefonu kapattik gibi oldu :) nokiayi zaten hic sevmiyodum. belki olumlu yonde sasirtir diye n97 mini aldim. evet cok sasirtti. dahada nokianin yanina yanasmam :d:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bende n97 mini aldım hiçbir sorunu yok süper cihaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt