i900 omnia önerirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
i900 omnia önerirmisiniz?
Byler samsung jet cihazımı Kardeşime verdm . Kendime yeni bi cihaz alıcam i900 omnia yı önerirmisiniz ?? yada önerebileceğiniz başka telefon varmı buna benzer . aradığım özellikler.. ?(5800) hariç
1- BÜYÜK EKRANLI OLUCAK FİLM ATIP İZLEYEBİLMELİYİM.
2- KAMERASI BENİ İDARE EDİCEK ŞEKİLDE İYİ OLSUN.
3- FİYATI 1000 TL Yİ GEÇMESİN.
4- FAZLA SORUN ÇIKARTMAYACAK Bİ MODEL ARIYORUM.

mike_tyson_44

mike_tyson_44

Üye
aynen kardeş bende düşünüyorum i900 ü ..3-4 tane detaylı inceleme yazısı okudum.. artıları eksilerinden daha fazla.. istersen sana okudugum kaynakların adreslerini verebilriim; oldukça bilgilendiriyor..

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
tamam olur ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
windows tabanlı güzel bir telefon benimde epeydir kullanmak istediğim bir telefon 1-2 hafta kullanıp satmıştım sattığıma bin pişman olmuştum..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Al :)

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi

ayrıntılı bilgi verirseniz memnun olurum. kamerası fln hakkında takılması yada başka bişi daha önce hiç windows mobile kullanmadım . sorularıma cevap alırsam memnun kalıocam.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
ayrıntılı bilgi verirseniz memnun olurum. kamerası fln hakkında takılması yada başka bişi daha önce hiç windows mobile kullanmadım . sorularıma cevap alırsam memnun kalıocam.

Windows Mobile kullandım ama bu telefonlarda Widget sistemi kullanıldığı için biraz kasar,
Sabırsız Mülayimsen hiç alma böyle bir telefon :)
Kamerası gayet iyi :)
Kullandım çünkü :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kamerası 5 mp harika bir çekimi var ayrıca takılma falan yaşamadım ben..tek eksiği şarjının biraz az gitmesi..2 gün falan gidiyor,radyosu süper program desteği gayet iyi..

--------------- Ekleme ---------------

burdan ayrıntılı bakabilirsin ayrıca yorumları da oku..ama gerçekten bilirkişi yorumlarını oku..

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
kamerası 5 mp harika bir çekimi var ayrıca takılma falan yaşamadım ben..tek eksiği şarjının biraz az gitmesi..2 gün falan gidiyor,radyosu süper program desteği gayet iyi..

--------------- Ekleme ---------------

nadir arkadaşım teşekkür ederim zamanını ayırıp sorumu cevapladığın için:oke::bira:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
birşey değil kardeşim..

mike_tyson_44

mike_tyson_44

Üye
burdaki yazıları ve yorumları tamamen oku.. aklında soru işareti kalmayacaktır emin ol.. bende bu telefonu almak istiyorum; 850 yi toparlayıp en kısa zamanda alacagım:)

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
Benim akLımda bide innov8 var acaba hangisi daha mantıklı diye düşünüyorum sizce ?

sanalboy61

Üye
dostum aşırı mesaj yazıyorsan sana dokunmatik telefon tavsiye etmem.Eyer illa dokunmatik telefon istiyorsan i900 sana sunulan en iyi telefonlardan biridir.Bende i900 kullanıcısıyım ve çok memnunum sadece mesaj yazarken biraz zorlanıyorum o kadar:)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş ben nokia derim nokia kalitesinden şaşma ben sana bunun dışında 5800 veya n97 öneririm nokia kalitesinde sağlam işçilikleri güzel ben nokia derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt